Bozdağ Fatih Mahallesi esnaflarını ziyaret etti

Çerkezköy Esnaf odası Başkanı Ali Bozdağ, önceki gün Fatih Mahallesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bozdağ'ın ziyaretinde çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren esnaflar sorun

Çerkezköy 4.05.2017 19:47:00 0
Bozdağ Fatih Mahallesi esnaflarını ziyaret etti

SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİP ÇÖZÜMLENMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ esnafın sorunlarını ve beklentilerini yerinde kendi ağızlarından dinleyip çözümlenmesine çalıştıklarını belirterek; “İlçemizde çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren esnaflarımızın her birinin mesleklerinin faaliyet alanlarına göre sorunları ve beklentileri bulunuyor. Bizler de Oda yönetimi olarak esnaflarımızın sorunlarının çözüme kavuşmasını sağlamak ve beklentilerine cevap verebilmek için sık sık esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarının neler olduğunu tespit ediyor ve çözümlenmesi için gerekli çalışmayı yaparak sorunlarını çözümlemeye çalışıyoruz” dedi.

 

KÜÇÜK ESNAF EKONOMİNİN LOKOMOTİFİDİR

 

Bozdağ; “Esnafımızın sorunlarının çözüme kavuşması için bu ziyaretlerimi sık sık sürdürüyorum. Özellikle küçük esnaf, ‘Ülkemizin temel taşı ve lokomotifidir’ Bu lokomotifi çalışır halde ayakta tutmaya çalışıyoruz. Eğer bu lokomotif arızalanırsa ülke ekonomisi çöker. Bu nedenle küçük esnafımızın yaşaması için sorunlarının öncelikle çözümlenmesi gerektiğine inanıyor ve çözümü için de üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

 

ESNAFLAR BAŞKAN BOZDAĞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

İşyerlerinin sahipleri Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinlemesinden ve çözüm bulunması konusunda kendileriyle görüş alışverişinde bulunmasından son derece memnun kaldıklarını ve her zaman sorunların çözümlenmesi için gayretli bir çalışma gösterdiğini belirttiler ve Başkan Bozdağ’a teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10