Çerkezköy'e Trakya'nın en büyük parkı

Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı'ndaki 2'nci Etap çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, güreş sahasının bulunduğu alanda yeni bir tribünün ve sahnenin yapıldığı çalışmalar k

Çerkezköy 4.05.2017 19:48:00 0
Çerkezköy

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Mevcut güreş sahamızda revizyon çalışması yapıyoruz. Güreş sahamıza yeni bir beton tribün kazandırdık. Burada bir de ahşap sahne yapılacak. 2. Etap çalışmaları kapsamında güreş sahamızın hemen karşısında bulunan 1542 ada 11 parsel yanındaki yaklaşık 11 bin metrekarelik alandaki yeni park alanı çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor” dedi.

 

ÇERKEZKÖYLÜLER GÜZEL VAKİT GEÇİRECEK

 

Oyun alanının betonun atıldığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Ekipler şu anda oyun gruplarının kurulumunu gerçekleştiriyor. Ardından pergola ve parke taş döşemesi yapılacak. Yürüyüş yollarının betonunun da atılmasıyla birlikte aydınlatma ve sulama sistemi kurulacak. Oturma alanları, pergolalar, büfe ve yeni nesil oyun gruplarının yer alacağı yeni park alanımızda tüm Çerkezköylüler güzel vakit geçirebilecek” diye konuştu.

 

7’DEN 70’E TÜM VATANDAŞLARA HİTAP EDEN BİR ALAN OLACAK

 

Vahap Akay, Kartaltepe Piknik Alanı’nda 2’nci Etap çalışmaları kapsamındaki güreş sahasının revizyonu ve yeni park alanının oluşturulması ile ilgili çalışmaların Haziran ayına kadar tamamlanmasının planlandığını ifade ederek, “Bu proje ile Kartaltepe Piknik Alanımıza yaklaşık 3 milyon liralık bir yatırım yapıyoruz. Her türlü detayın ve güvenlik tedbirlerinin düşünüldüğü, Avrupa standartlarında modern bir park alanını kentimize kazandırıyoruz. Bu park alanımızda aynı anda yaklaşık bin çocuğumuz oyun oynayabilecek. Parkımızda Türkiye’nin en yüksek (9,5 metre) ip tırmanma oyun grubu bulunacak. Yeni parkımızla sadece çocuklarımıza değil, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hitap eden bir alan kazandıracağız” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10