Albayrak çalışmaları yerinde inceledi

Bir işletmenin açılışı için Çerkezköy'e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Hizmet Binası'nda devam eden tadilat ve ilave yapım çalıÅ

Çerkezköy 4.05.2017 19:51:00 0
Albayrak çalışmaları yerinde inceledi

TEMELE KADAR KAZILARAK SU YALITIMI YAPILDI

 

Çerkezköy Belediye Hizmet Binası’nda devam eden çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hizmet binamızın mevcut hali ile vatandaşa en iyi şekilde hizmet verilmesi kapsamında yetersiz kaldı ve bu nedenle binada tadilat ve ilave yapım çalışmalarına başladık. Belediye Hizmet Binası tadilat ve ilave yapım çalışmaları kapsamında binanın etrafı temele kadar kazılarak ısı ve su yalıtımı yapıldı” dedi.

 

KISA BİR SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK

 

Belediye Meclis Salonu ve Başkanlık Makamının bulunduğu blokta da tadilat çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Akay, “Bu zamana kadar atıl durumda bekletilen bodrum katı da kullanıma açacağız. Burada Meclis Salonu, Nikah Salonu ve toplantı salonları için yeniden düzenlenme yapılıyor. Doğalgaz ve elektrik tesisatları gibi mekanik tesisatlar da yenileniyor. Binanın çevre düzenlenme çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. Kalan kısım da en kısa süre içerisinde tamamlanacak” diye konuştu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10