Çift sıra parklar isyan ettiriyor

Bilinçsiz araç sürücüleri tarafından çift sıra park halinde bırakılan araçlar cadde trafiğini yoğunlaştırırken, yayaların da karşıdan karşıya geçmesine engel oluyor.

Çerkezköy 5.05.2017 19:49:00 0
Çift sıra parklar isyan ettiriyor

TRAFİK KİTLENME NOKTASINA GELİYOR

 

Çerkezköy’deki Atatürk ve Öztrak Caddesindeki çift parklar trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. Atatürk Caddesinde çift sıra araç parkları nedeniyle trafiğin aktığı alan daralıyor ve caddeden bir araç bile neredeyse zorla geçiyor.  Şikayet konusu olan bu yanlış parklar, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ederken, vatandaşlar, sürücülerden bir kez daha duyarlı olmaları konusunda istekte bulunuldu.

 

DUYARLI DAVRANMALARI GEREKİYOR

 

Her cadde ve sokakta trafik polisi görevlendirilemeyeceğini belirten vatandaşlar, sürücülerin trafik konusunda daha duyarlı davranması gerektiğini söyledi. Özellikle Atatürk Caddesinde bulunan esnaflar ana caddelerde yaşanan yoğun trafik nedeniyle altı yol kavşağından Cumhuriyet meydanına ve Cumhuriyet Meydanı’ndan İnan Sokak girişindeki dört yol kavşağına kadar olan bölümde gün içinde yoğun trafik sıkışıklığı yaşanması nedeniyle özellikle 112 Acil ambulansların geçişini de büyük ölçüde etkilediğini kaydettiler.

 

BÜYÜK TEPKİ TOPLUYOR

 

Diğer yandan cadde üzerinde satılık ve kiralık araçların park alanlarını işgal ederek sergilenmesi de büyük tepki topluyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10