Çerkezköy TSO, Trakya'nın ilk endüstriyel fuarını organize ediyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yine bir ilke imza atarak KOSGEB destekli 'Çerkezköy TSO Eğitim, Panel ve KOBİ Pazarı ile Küçük ve Mikro Ölçekli Sanayici KOBİ Üyelerinin Satış Niteliğinin ve

Çerkezköy 8.05.2017 21:38:00 0
Çerkezköy TSO, Trakya

KÜÇÜK ÖLÇEKLİ ÜYELERİN ARZUSU OLARAK DEĞERLENDİRDİK

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tekirdağ İl Müdürlüğü, TÜSAYDER ve KOSGEB’in destekleriyle organize ettiği KOBİ PAZARI ( Endüstriyel Fuar) süreciyle ilgili olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva şu bilgileri verdi: “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek yaptığımız üye ziyaretlerimizde gerekse üyelerimizden gelen istek ve önerilerde, Odamızın ilçemizde ve bölgemizde faaliyet gösteren büyük sanayici firmalarımız ile küçük ölçekli sanayicilerimizin bir araya getirilmesi ve işbirliği ile birlikte büyüme konusuna ön ayak olunması arzu ediliyordu. Bu arzuyu proje takvimine alan Çerkezköy TSO yönetimimiz, yurt dışı iş ziyaretlerinden geniş katılımlı Balkan Gezisi ziyaretinde katıldığımız uluslararası ama küçük ölçekli bir fuarda yaptığımız incelemelerde bu tür bir organizasyonun küçük ölçekli üyelerimizin arzusuna yönelik değerlendirilebileceğini düşündük’’ ifadelerine yer verdi.

 

‘’Bir Araya Gelelim, Hep Birlikte Büyüyelim’’

 

Sözlerine şu şekilde devam eden Kozuva; ‘’ Projemizin meydana gelmesinde proje ortaklarımızın yadsınamaz katkıları oldu ki bunlardan bir tanesi Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğümüz ve bir tanesi uluslararası anlamda bilinirliği olan marka bir kurum “Türkiye Satın alma Profesyonelleri Derneği” TÜSAYDER’dir. Üyelerimizin bu arzularının projelendirilip hayata geçirilmesinde emeği geçen arkadaşlarıma projemizi destekleyen Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğümüze, TÜSAYDER ve KOSGEB’e çok teşekkür ediyorum. Bu Endüstriyel Fuar ile inşallah bölgemiz ve ülkemize bir artı değer kazandıracağımıza inancımız tamdır. Bu duygularla sloganımız “Bir araya gelelim, hep birlikte büyüyelim” olarak belirlenmiştir. 

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10