Uyuşturucu ticaretine 'Asayiş' tokadı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 5 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların yapılan üst aramasında İstanbul'dan getirdikleri 110 fişek â

Kapaklı 11.05.2017 15:53:00 0
Uyuşturucu ticaretine

110 FİŞEK CRACK ELE GEÇİRİLDİ

 

Kapaklı’da ikamet eden B.K., F.O., İ.T., E.A. ve G.G., uyuşturucu sattıkları iddiasıyla Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından dün yakalandılar. Gözaltına alınan 5 şahsın yapılan üst aramalarından 110 fişek ‘Crack’ marka uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıslar daha sonra ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

B.K., F.O., İ.T., E.A. ve G.G.’nin uyuşturucuları İstanbul Esenyurt’tan getirdikleri ve Kapaklı’da satmak üzereyken yakalandıkları öğrenildi. Şahısların Kapaklı’da uyuşturucu satışı yaptıkları ifade edilirken, alınan ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildiler. 

 

TUTUKLANMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

 

Uyuşturucu ticareti yaptıkları ifade edilen savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Gazetemiz baskıya girdiği esnada mahkeme devam ederken, ayrıntıları bir gün sonra ki sayımızda okuyabilirsiniz.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10