Sağlık Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi

AFM Koleji Çerkezköy Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencileri dün, İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen yemin töreni sonrası mesleğe ilk adımlarını atarken, okul da ilk

Çerkezköy 12.05.2017 20:37:00 0
Sağlık Meslek Lisesi ilk mezunlarını verdi

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

 

İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen yemin töreni ile mesleki hayatlarına ilk adımlarını atan AFM Koleji Çerkezköy Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerinin sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Düzenlenen törene Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan, Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama departmanı yetkilisi Füsun Özcan ve öğrencilerin yakınları katıldı.

 

56 HEMŞİRE VE 22 ATT İLE İLK MEZUNİYET

 

Mezun olacak olan öğrencilerden Çağla Nur Topçu konuşma yaptı. Daha sonra okulun koordinatör öğretmeni Mukadder Karabıyık’ın konuşması ile devam eden programda Okul Müdürü Yasin Tektaş yaptığı konuşmasında Dünya Hemşireler Günü’nü kutlayarak başladı. Tektaş, ”AFM Sağlık Okulları olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği bölümleri ile eğitime öğretime başlayan okulumuz bugün 56 hemşire, 22 acil tıp teknisyeni öğrencisi ile ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

TÜRK BAYRAĞI VE OKUL FLAMASI DEVREDİLDİ

 

Mezun olacak öğrencilerden Gamze Ateş’in ‘’Sol Yanım’’ isimli şiiri okumasının ardından göz yaşlarına hâkim olamayan katılımcılar dikkat çekerken, ilk mezunlarını veren AFM Koleji Çerkezköy Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin geride bıraktığı 4 yılda yaşananları konu alan slayt gösterisi sunuldu. Daha sonra 12. Sınıf öğrencileri, 11 sınıf öğrencilerine Türk bayrağı ve okul flamasını devretti, öğrencilerin mezuniyet andını okumasının ardından yemin töreni sona erdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10