Ana Gibi Yar…

 Anneleri onurlandıran en özel gün olan Anneler Günü'nde Çerkezköy Belediyesi ve siyasi partiler bu yılda anneleri unutmadı. Çerkezköy Belediyesi çiçek dağıtırken, AK Parti ve MHP İlçe Kad?

Çerkezköy 14.05.2017 20:33:00 0
Ana Gibi Yar…

Dün kutlanan Anneler Günü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de bir dizi etkinlikler yapıldı. Çerkezköy Belediyesi ilçe merkezinde dört bin adet karanfil dağıtırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ise annelere 600 adet canlı çiçek hediye etti.

 

YEMEKTE BULUŞTULAR

 

AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimi düzenledikleri yemekte şehit annelerini ağırladı. Programda tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan “ Annelerin bir gün değil her gün hatırlanması gerekiyor. Özellikle bu vatan için canını feda eden kahraman şehitlerimizin annelerini ayrıca kutluyorum” dedi.

 

“ÖMÜRDÜR ANNE OLMAK”

 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve yönetimi ise parti binasında Anneler Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Bulunduğumuz ekonomik seviye gereği çalışan, çocuğunun ilk adımı attığını gören, ilk kelimesini duyan anneler. Kimi annelerimiz bu şansa erişemedi. İlk adımını görmeyen ve ilk kelimesini duymayan anneler de var. Binbir emekle büyüttüğü kuzusunu askere yollayan bayrağa sarılı tabutunu karşılayan anneler. Her ne kadar sembolize günlerle yad edilse de bir ömürdür anne olmak. Başta Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi rahmetli Zübeyde Hanım annemiz olmak üzere rahmetli olmuş annelerimiz ile şehit anneleri ve tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.” İfadelerini kullandı

 

“İÇTEN GELEN DUYGU OLMALIDIR”

 

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları da şehit ailelerini ve eşlerini sabah kahvaltısında ağırladı. Hayatın her türlü zorluğunda anneyi görmenin mümkün olduğunu kaydeden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hümeyra Aksan” Bizlere değer bilincini ilk öğreten annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sadakati cesareti, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Ne yapsak yapalım annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Sadece varlıklarının dahi yeterli olduğu tüm annelerimizin ve yüreğinde evlat acısını yaşayan evladını vatan için şehit vermiş tüm şehit annelerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10