Öğrenci Servislerinin sorunlarını dinledi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, ilçede öğrenci taşımacılığı yapan öğrenci servisleri kooperatif yöneticilerinin sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Çerkezköy 15.05.2017 20:47:00 0
Öğrenci Servislerinin sorunlarını dinledi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Oda Başkanı Mustafa As başkanlığında toplanan öğrenci servisçileri bir takım sıkıntılarının bulunduğunu ve çözümü için bir araya geldiklerini belirttiler.

 

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası Başkanı Mustafa As, taşıma sektörünün her dalında olduğu gibi öğrenci servisi taşımacılığı yapan kooperatiflerimizin de bir takım sorun ve sıkıntılarımız var. Bunların çözüme kavuşması için çalışıyoruz. Bazılarını çözüme kavuşturduk. Ancak, çözüme kavuşması gereken daha sıkıntılar var. Bu sıkıntıların çözümü konusunda öğrenci servisi taşımacılığı yapan kooperatif başkanları ve yönetimleri ile odada bir araya geldik. Sıkıntılarını tek tek dinledim ve sıkıntıların çözümü için ne yapmamız konusunda da görüş alışverişinde bulunduk. Sıkıntıların çözümü için iyi bir toplantı yapmış olduk. Temennimiz öğrenci servisçilerimizin de sıkıntılarının kısa sürede çözüme kavuşmasıdır. Oda olarak bu konuda gereken çalışmayı sürdürüyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10