3. EĞİTİM PROGRAMINA 44 ÜYEMİZİ GÖNDERDİK

Türk-iş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Sendika üyelerine yönelik eğitimlerin değişik yerlerde devam ettiğini ve Bodrum'da eğitimlere baÅ?

Çerkezköy 16.05.2017 18:59:00 0
3. EĞİTİM PROGRAMINA 44 ÜYEMİZİ GÖNDERDİK

EĞİTİMLERİMİZ 5 YERDE DEVAM EDİYOR

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak; “Türk Metal Sendikası olarak üyelerimize yönelik sürdürdüğümüz eğitimlerimiz Ankara Büyük Anadolu Termal Hotel, Ereğli Büyük Anadolu Hotel, Büyük Anadolu Didim Resort Hotel, Girne Büyük Anadolu Hotel ve Bodrum Büyük Anadolu Hotel’de aralıksız olarak devam ediyor. Türk Metal Sendikası olarak bilinçli çalışanlar yetiştirmek, çalıştıkları işyerlerinde daha bilinçli üretim yapmalarını sağlamak ve ülke ekonomisine bu yönde çok daha iyi katkı sağlamak için eğitime önem veriyoruz. Bu nedenle sendika üyelerimizi beş ayrı yerde dönüşümlü olarak eğitimlere gönderiyoruz. Bugüne kadar binlerce üyemizin eğitim almalarını sağladık ve eğitim almayan kalana kadarda bu eğitimlerimiz devam edecek”

 

BODRUM’DAKİ 3. DÖNEM EĞİTİMLERİNE 44 ÜYEMİZİ GÖNDERDİK

 

Başkan Murat Koçak şöyle devam etti; “Bu yıl Mayıs ayı başında Bodrum’da Büyük Anadolu Hotel’de başlattığımız eğitimlerimizin bir ve ikinci kısımlarında sendikamızın yetkili olduğu işyerlerinde çalışan toplam 268 sendika üyemiz eğitim aldı. Önceki gün de Bodrum’daki 3. Eğitim programına eğitim almaları için önceki gün 44 üyemizi gönderdik. Bu üyelerimizle birlikte Bodrum’da 312 üyemiz eğitim almış olacak. Belirttiğim gibi eğitimlerimiz dönüşümlü olarak devam ediyor. Bir hafta süren eğitimlerde eğitim konularımız ise şunlar; ‘Kurumsal Bağlılık’, ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ ‘Sendikal İlişkiler’ ‘Kişisel gelişim’ ‘Aile içi iletişim’ ‘İletişim ve Ekonomik ve Küresel gelişmeler’ Eğitimler konularında uzman eğitimciler tarafından verilmektedir” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10