Hemşireler gününü kutladılar

Özel İrmet Hospital Hastanesi'nde 12-18 Mayıs Hemşireler Günü ve Haftası kapsamında bir kutlama programı düzenlendi. Yapılan kutlamada Başhekim Dr. H. Burç Baykaran Başhemşire Gülcan Özdemir ile birlikt

Çerkezköy 17.05.2017 19:10:00 0
Hemşireler gününü kutladılar

TEŞEKKÜR ETTİ

 

12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde düzenlenen kutlamada kısa bir konuşma yapan Başhekim Dr. Burç Baykaran;“ 2003 yılında beş yardımcı sağlık personeliyle başlayan, 2014 yılında yeni hastane binamıza geçmemizle birlikte 45 yardımcı sağlık personeliyle hizmet veriyorken sürekli ve emin adımlarla büyüyen ve bugün geldiğimiz noktada 400’ün üzerinde çalışanıyla büyük bir aile haline gelen hastanemizin aile fertlerinin en önemli bireylerinden olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zorlu ve özverili çalışma yaşamımızda, hastane yönetimi olarak yapıcı ve emeğe saygı duyan tutumumuzdan vazgeçmeyerek, çalışma koşullarımızı en iyi hale getirmek için uğraşmaya devam edeceğiz" dedi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Başhekim Dr. Burç Baykaran’ın ardından hemşireler adına kısa bir konuşma gerçekleştiren Başhemşire Gülcan Özdemir; “Böylesine önemli bir günde hemşireleri unutmadıkları için Hastane yönetimimize ve Başhekim Burç Baykaran’a, arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından hastanede beş yılını dolduran hemşirelere teşekkür plaketi verilirken, bütün personele gül dağıtıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10