Kundakçı'nın yaralarını 'Devlet' saracak

8 yıl önce Lenf Kanserine yakalanan 21 yaşındaki Rabia Kundakçı'nın yaralarını Devlet saracak. 'Umudunu Cumhurbaşkanına bağladı' başlıklı haberimizin ardından gece geç saatlerde dev

Çerkezköy 18.05.2017 09:42:00 0
Kundakçı

DEVREYE AYŞE DOĞAN GİRDİ

 

12 bin TL değerinde olan ve SGK tarafından karşılanmadığı öğrenilen ‘Opdivo’ isimli ilacı alamadığı için sağlığı günden güne kötüye giden 21 yaşındaki Rabia Kundakçı’ya devlet yetkilileri elini uzattı. ‘Umudunu Cumhurbaşkanına bağladı’ başlıklı haberimizin yayınlanmasının ardından gece geç saatlerde devreye giren Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan’ın, Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile görüştüğü öğrenildi.

 

SAĞLIK BAKANLIĞI YETKİLİLERİ AİLE İLE GÖRÜŞTÜ

 

Yapılan görüşmeler sonucunda genç kız için çözüm üretileceği ve gün içerisinde de Milletvekili Ayşe Doğan’ın Lenf Kanseri olan Rabia Kundakçı ile ailesine ulaşarak kalıcı çözümlerin sağlanacağının iletileceği ifade edildi. Diğer yandan Sağlık Bakanlığı yetkilileri dün sabah saatlerinde Kundakçı ailesine ulaşırken, yetkililerin kalıcı çözümler için gerekli işlemlerin biran önce başlatılacağının ifade edildiği öğrenildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10