MESS Eğitimi'ne 45 kişi gönderildi

Türk Metal Sendikası MESS ile ortaklaşa sürdürdüğü eğitimler, 2000 yılından bu yana kesintisiz olarak devam ediyor. Türk- İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube BaÅ

Çerkezköy 18.05.2017 20:22:00 0
MESS Eğitimi

MESS EĞİTİMLERİ 3 GÜN SÜRÜYOR

 

Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak konu ile ilgili şunları söyledi. Koçak;“Sendikamız Türk Metal ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile ortak olarak 2000 yılından bu yana sürdürdüğümüz ve bu güne kadar binlerce sendikamız üyesinin eğitim aldığı MESS eğitimleri çok yararlı oluyor. Bu eğitimlere her ay, şubemize bağlı işyerlerinde çalışan sendikamız üyelerini gönderiyoruz. Ankara’da Büyük Anadolu Otel’de verilen MESS eğitimine önceki gün 45 üyemizi gönderdik. Üyelerimizi Ankara’ya yolcu etmeden önce de kendilerini verilecek eğitimler konusunda bilgilendirdik” dedi.

 

‘’EĞİTİMLİ İŞÇİ VERİMLİ VE KALİTELİ ÜRETİM YAPANDIR’’

 

Başkan Murat Koçak eğitimli işçinin verimli ve kaliteli üretim yaptığına da dikkat çekerek, “Türk metal Sendikası olarak bizler, Atatürk ilkeleri doğrultusunda, çağdaş medeniyetler seviyesinde üretim yapmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için sendika üye işyerlerinde çalışan işçilerimizin eğitimine önem veriyoruz. Toplumun mihenk taşı olan işçilerimizin, alın teri ile emek vererek üretim yaptığını biliyor ve ona göre hummalı bir çalışma göstermeye gayret ediyoruz. Eğitim her alanda olduğu gibi çalışan işçi kardeşlerimiz için de oldukça önemli. Çalışanların eğitimli olması kaçınılmazlardan, yani olmazsa olmazlarımızdır. Türk Metal Sendikası olarak eğitimlere çok önem veriyoruz. Bilinçli ve eğitimli üretim yapmamız verimliliği ve kaliteyi arttırıyor. Bu nedenle sendikamıza bağlı olan işyerlerinde çalışan sendikamız üyelerinin tamamının eğitim almaları için, bu eğitimlerimizi aralıksız ve kesintisiz olarak devam ettiriyoruz, ettirmeye de devam edeceğiz. Belirttiğim gibi eğitimli işçi, verimli ve kaliteli üretim yapandır” diye konuştu. Başkan Koçak, MESS eğitimlerinde, konularında uzman olan eğitimciler tarafından,‘İş Sağlığı ve Güvenliği ' Sendikal İlişkiler', 'İnsan İlişkileri ve İletişim', 'Toplam Kalite Yönetimi', 'Uzlaşma Teknikleri', 'Atatürkçülük',  'Endüstri İlişkileri',  'İş Hukuku', 'Genel Ekonomi', 'Sigaranın Zararları' konularında eğitim verildiğini belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10