Hayko Cepkin rüzgarı esti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gençlik Festivali'nin ikinci gününe Hayko Cepkin Konseri damgasını vurdu.

Tekirdağ 21.05.2017 19:01:00 0
Hayko Cepkin rüzgarı esti

FESTİVALİN İKİNCİ GÜNÜNDE HAYKO CEPKİN RÜZGARI

 

19-20-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Gençlik Festivalinin ikinci günü, gün boyu süren spor aktiviteleri ve gençlik yarışmaları ile başladı.  Akşam saatlerinde binlerce rock müzik dinleyicisi sahil dolgu alanı doldurdu. Saatler öncesinden alanı doldurmaya başlayan Hayko Cepkin hayranları konser saatini heyecanla bekledi. Aldırma Gönül şarkısıyla sevenlerini selamlayan Cepkin'in, albümlerinin hit parçalarını seslendirmesiyle sahil dolgu alanı coşkulu bir gece yaşadı. Konser boyunca parçalara müzikseverlerin eşlik etmesi ile sahil dolgu alanı Hayko Cepkin şarkılarıyla yankılandı. Işık gösterilerinin de yapıldığı konserde hayranları gece boyunca Hayko Cepkin şarkılarına doydu.

 

TEKİRDAĞ'DA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

 

Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaşattığı güzel geceden dolayı Hayko Cepkin ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdim etti. Albayrak konuşmasında ayrıca Mustafa Kemal'in Türkiye'nin kalbi olduğunu belirtti. Hayko Cepkin, sevenlerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10