Muratlı'ya modern tesis kazandırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlemesi yapılan Muratlı İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı'nın açılışı, büyük bir coşku eşliğinde gerçekleştirildi. AçılÄ?

Muratlı 21.05.2017 19:02:00 0
Muratlı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Yeniden düzenlenen İnanlı Çeşmesi Mesire Alanının açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“GÜZEL BİR TESİS KAZANDIRDIK”

 

İnanlı Çeşmesi Mesire Alanının açılışı öncesinde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, "Burada düzenlemesi gerçekleştirilen Muratlı İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı'nın resmi açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin almış olduğu karar doğrultusunda 15 bin metrekareden büyük yeşil alanlar, parklar, mesire alanları Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundadır. Bu kapsamda daha önceden var olan 37 bin metrekarelik İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı bölgesi de otomatikman Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğuna geçmiştir. Alanın bizim sorumluluğumuza geçmesinin ardından da hızlı bir şekilde çalışmalarımızı tamamladık ve İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı'nı yeniden dizayn ederek düzenledik. Muratlı'ya için güzel bir tesis kazandırdık. Ben, bu tesisin hem ilimize hem de Muratlılara hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese de teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

 

"MURATLI'NIN EKSİKLİKLERİ TEK TEK GİDERİLİYOR"

 

Genel Sekreter Yardımcısı Gürcün'ün ardından konuşan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de, "Muratlı için `olmaz' denilen İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı'nın resmi açılışını yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla bir araya geldiğimizde, Muratlı'ya yapılacak çalışmaları konuştuğumuzda, bizim ilk önceliğimiz İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı'ydı. Ne mutlu ki, İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı'ndaki çalışmalar bitti ve açılışını gerçekleştiriyoruz. Muratlılılar olarak, Kadir Başkanımızı seviyoruz. Kadir Başkan, hem bizim için hem de Tekirdağ için çok büyük bir şans. Muratlı'nın eksiklikleri tek tek gideriliyor. Kadir Başkanımız, Muratlı için verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Böyle giderse Tekirdağ'ın ilçeleri arasında en önde gösterilecek ilçe olacağımızı düşünüyorum. Ben, tekrardan bu alanın tüm Tekirdağlılara hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

"TEK GAYEMİZ GÜZEL BİR MURATLI, GÜZEL BİR TEKİRDAĞ"

 

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin ardından konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "Muratlı'yı biraz farklı yorumlamamız gerekiyor. Muratlı, Tekirdağ'ın 11 ilçesi içerisinde gerçekten bizim için çok önemli bir ilçe. Konumu itibariyle de bizim önemli bir ilçemiz. 4 dönemdir de aynı Belediye Başkanımız tarafından yönetiliyor. Yani Muratlılılar ne yapacağını çok iyi biliyor. Nebi Tepe Başkanımız, Muratlı için bir şanstır. Bu şansı veren Muratlılıları da tebrik ediyorum. Geçen sene Hıdırellez Şenliklerinde yine bu alandaydım. O zaman bizim Fen İşleri Dairesine bu alanın önümüzdeki yıl Hıdırellez Şenliklerine kadar tamamlanması talimatını verdim. Gerçekten Muratlı çok güzel bir tesis kazandı. Burası çok nezih bir yer oldu. Muratlılılar eşiyle, dostuyla, ailesiyle, çocuklarıyla rahatlıkla gelebileceği bir tesis kazanmış oldu. Muratlılılardan bize ne talep gelirse gelsin, yerine getirmeye çalışıyoruz. Muratlılıların bir avantajı da, gerçekten mahalleleri için çok çalışan muhtarlara sahipler. Mahallelerinin her sorunlarını bize bildirmeye çalışıyorlar. Biz de tüm gayretimizle bu taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Tek gayemiz; güzel bir Muratlı, güzel bir Tekirdağ. Ben, bu güzel mesire alanının tüm vatandaşlar için hayırlı olmasını dilerken, emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 

MURATLILILAR KUBAT İLE COŞTU

 

Açılış konuşmalarının ardından İnanlı Çeşmesi Mesire Alanı'nın açılışı kurdele kesilerek, büyük bir coşku eşliğinde gerçekleştirildi. Daha sonra Başkan Albayrak ve davetliler açılışı yapılan tesisi inceledi.

 

Ardından önce Evrim Yurdan ve orkestrası, müzik dinletisi ile Tekirdağlılara güzel dakikalar yaşatırken, saat 21.00'da sahneye çıkan ünlü şarkıcı Kubat, alanı dolduran vatandaşlarla coşkulu bir gece yaşattı. Yaklaşık üç saat süren konser boyunca Tekirdağlılar, Kubat'ın şarkılarına eşlik etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10