Soydan ve Kök ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy'ün genç iş adamlarından Uğur Soydan Lidya Wedding Garden'de gerçekleştirilen görkemli düğün ile iş adamı Sami Kök'ün kızı Nur Kök ile hayatını birleştirdi

Çerkezköy 22.05.2017 20:54:00 0
Soydan ve Kök ailelerinin düğün mutluluğu

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

 

Bahriye-Sami Kök çiftinin kızları Nur Kök ile merhum Mücahit ve Sevim Soydan’ın oğulları Uğur Soydan önceki gün Lidya Wedding Garden’de gerçekleştirilen düğün ile dünya evine girdi. Düğün alkışlar eşliğinde salona giren genç çiftin nikahının kıyılması ile başlandı. Nur Kök-Uğur Soydan’ın nikahı Çerkezköy Belediyesi nikah memuru Fatma Vatan tarafından kıyılırken, Uğur Soydan’ın nikah şahitliğini Uğur Akarsu, Nur Kök’ün nikah şahitliğini ise Zeynep Alışık yaptı.  Nikah memuru Fatma Vatan genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Nikah törenin ardından düğün töreni genç çiftin alkışlar eşliğinde salona girmesi ve ilk danslarını yapmaları ile başladı. Genç çift için özel olarak hazırlatılan düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimi ile devam eden düğünde, davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar davul zurna eşliğinde halaylar çekip, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Davetlileri kapıda karşılayan Gelin Nur Kök’ün anne babası Bahriye-Sami Kök ile Uğur Soydan’ın annesi Sevim Soydan ve ağabeyleri Doğan, Ufuk Soydan ve dayısı Yakup Cin düğün boyunca davetliler ile yakından ilgilendi.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Uğur Soydan ve Nur Kök’ün düğün töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, ,Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri ,Çerkezköy ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi ile Soydan ve Kök ailelerinin eş, dost ve akrabaları genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.  

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10