Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerinin projesi SEMEP'te ödül aldı

MEV Koleji Büyükçekmece okulları İstanbul koordinatörlüğünde düzenlenen SEMEP(Güneydoğu Akdeniz Uluslar arası Çevre Projesi) günü etkinliklerinde UNESCO-SEMEP çalışmaları kapsamında Çerke

Çerkezköy 22.05.2017 20:59:00 0
Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerinin projesi SEMEP

ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

 

Fevzipaşa İlkokulu UNESCO tarafından düzenlenen SEMEP’te (Güneydoğu Akdeniz Uluslar arası Çevre Projesi) Çerkezköy’e iki farklı alanda Türkiye birinciliği getirdi. Okul Müdürü Hakan Asma, öğretmenler Oğuzkan Kaya, Çiğdem Çelik ve Mehmet Alparslan, öğrenciler Melis Naz Güngörmez, Alper Güler, Niyazi Eren Yetgin ve Yağmur Dirhemsiz tarafından sürdürülen ‘Dedeme kalan, dedemden kalan’ afişi en iyi model tasarım ödülü ile taçlandırıldı. En iyi model tasarım ödülünü alan Fevzipaşa İlkokulu tüm aşamaları eksiksiz bir şekilde tamamlayıp ‘Sosyal Medya’ plaketinin de sahibi oldu.

 

“OKULUMUZU GURURLANDIRMIŞTIR”

 

UNESCO tarafından düzenlenen SEMEP’te okul olarak büyük başarı elde ettiklerini kaydeden Okul Müdürü Hakan Asma “  SEMEP Ulusal Koordinatörü ve aynı zamanda proje Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sevinç Arcak konuşmasında, Fevzipaşa İlkokulunun yaptığı ‘Dedeme kalan, Dedemden kalan’ adlı afiş çalışmasının, diğer okullar arasından ‘En değerli ve en akılda kalan ‘ afiş olduğunu söyleyerek Fevzipaşa İlkokulunu gururlandırmıştır.  Bu başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10