Hafriyat çalışmalarına başlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapılması planlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD hizmetleri binası için hafriyat çalışmalarına başlandı. Çalışmalar hakkı

Çerkezköy 24.05.2017 11:56:00 0
Hafriyat çalışmalarına başlandı

YIL SONUNA TAMAMLANACAK

Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde (Mezbaha yanı) yapılması planlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işi ihalesinin Nisan ayı içinde gerçekleştirildiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ İhalenin sonuçlanmasının ardından yüklenici firma ile sözleşme imzaladık. Önceki gün itibari ile projenin yapılacağı alanda hafriyat çalışmalarına başlandı. Hafriyat ve zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından da MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri binamızın temelini atacağız. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım işinin yıl sonun kadar tamamlanması planlanıyor” dedi.

“BİN 724 METREKARE İNŞAAT ALANINA SAHİP”

MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olacağını ifade eden Akay “ Binamız bodrum kat, zemin kat, 1. Kat, 2. Kat ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları bulunacak. Zemin katı Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan binanın birinci katında ise AFAD Hizmetleri verilecek. Binanın ikinci katı TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulacak” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10