Emeline ulaşamadan yakalandı

Geçtiğimiz Şubat ayında B/S/H kavşağında üzerinde E.Ş. adlı bayanı taciz ettiği iddia edilen Suriye uyruklu Muhammed Elsultan ekipler tarafından gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkem

Çerkezköy 25.05.2017 17:51:00 0
Emeline ulaşamadan yakalandı

B/S/H kavşağı üzerinde 28 Şubat tarihinde meydana gelen olayda E.Ş. isimli bayan tacize uğradığını iddia ederek 155 Polis ihbar hattını aradı. Olay yerine gelen Polis ekipleri olay yerinden kaçan zanlının Fevzipaşa Mahallesi Şehit Muharrem Yanal sokak üzerinde vatandaşlar tarafından yakalandığını belirledi. Adının Muhammed Elsultan olduğu öğrenilen şahıs ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürülürken, şahsın yapılan parmak izi ve GBT sorgusunda Çanakkale, Şanlıurfa, Uşak, Diyarbakır ve Balıkesir illerinde birçok suçtan sabıkasının olduğu ifade edilmişti.

KADININ PEŞİNDEN APARTMANA GİRDİ

4 yıldır Türkiye’de olduğu ve Kızılpınar Mahallesinde ikamet eden Muhammet Elsultan, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmıştı. Muhammet Elsultan, Salı günü Amfi Tiyatro çevresinde evine gitmeye çalışan bir bayanı evine kadar takip ettiği, daha sonra da bayanın peşinden apartmana girdiği ifade edildi.

BU SEFER TUTUKLANDI

Şahsı fark eden kadın bağırmaya başlayınca Suriyeli genç paniğe kapılırken, belinden çıkardığı bıçakla kadını sırtından hafif şekilde yaralayarak kaçtığı öğrenildi. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Asayiş Büro Amirliği ekipleri de kamera katılarından şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Muhammet Elsultan alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece bu sefer tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10