BAYSAN, PARK KONUSUNDA KARARLI

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan şehrin merkezinde yer alan ve Çorlu Belediyesi tarafından park yapımı için projelendirilen alan hakkında düzenlediği toplantılara devam etti.

Çorlu 29.05.2017 02:07:00 0
BAYSAN, PARK KONUSUNDA KARARLI

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, meslek odaları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katılırken düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya ve Oktay Çolpan hazır bulundu.

 

TOPYEKÜN DESTEĞE ÇAĞIRDI

 

Başkan Baysan, söz konusu toplantıda yapmış olduğu konuşmasında; Çorlu'nun hoşgörü ve sevginin ön plana çıktığı yaşanılası bir şehir konumunda olduğu ve bunun Çorlu'da bulunan kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar tüm dinamiklerin katkılarıyla sağlandığını dile getirdi. Başkan Baysan konuşmasının devamında “eski hastaneler bölgesi” olarak tabir edilen ve şu anda atıl durumda bulunan alana Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan kent parkı projesi için birçok toplantılar gerçekleştirildiğine değindi. Söz konusu alanının Çorlu'ya kazandırılmasının uzun soluklu ve meşakkatli bir süreç olduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, önümüzdeki günlerde söz konusu proje hakkında yapılan çalışmaların milletvekilleri, ilgili bakanlıklar ve kuruluşlarla paylaşılacağını  belirtirken proje için Çorlu'yu topyekün olarak desteğe çağırdı.

 

KATILIMCILARDAN İMZA ALINDI

 

Başkan Baysan'ın yapmış olduğu konuşmanın ardından Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve proje sorumlularından Çorlu Belediyesi İnşaat Mühendisi Kerem Savaş, proje hakkındaki kapsamlı sunumlarını yaptılar. Yapılan sunumun ardından konu hakkında katılımcılarla görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının sonunda  park projesine destek için düzenlenecek imza kampanyası için Çorlu Kent Konseyi Başkan Vekili İlhan Kurt tarafından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve katılımcılardan imza alındı.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10