Mahalle iftarlarında oruçlar açılacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen Mahalle iftarları bu yıl da devam ediyor. İlk olarak 5 Haziran tarihinde düzenlenecek olan iftarlar kapsamında Fatih Mahallesi sakinleri Adliye Otoparkâ??

Çerkezköy 29.05.2017 23:53:00 0
Mahalle iftarlarında oruçlar açılacak

İLK İFTAR SOFRASI 5 HAZİRAN PAZARTESİ KURULUYOR

 

Çerkezköy Belediyesi bu yıl ilk iftar sofrasını Fatih Mahallesi Adliye Otopark’ında kuruyor. 5 Haziran tarihinde düzenlenecek olan ilk Ramazan iftarının ardından ikinci iftar sofrası ise 7 Haziran Çarşamba günü İstasyon Mahallesi İstasyon Cami’nde kurulacak. Tüm vatandaşları iftar sofralarına davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, üçüncü iftar sofrasının ise 8 Haziran Perşembe günü Veliköy Mahallesi Eski Belediye binası çevresinde kurulacağını ifade etti.

 

SON OLARAK ATATÜRK CADDESİ’NDE ÇİFT YÖNLÜ OLARAK KURULACAK

 

Mahalle iftarlarının devamı ise 9 Haziran Cuma Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Cami önü, 10 Haziran Cumartesi Cumhuriyet Mahallesi Tepe Piknik Alanı, 11 Haziran Pazar Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi, 12 Haziran Pazartesi Bağlık Mahallesi Muhtarlık çevresi ile Salı Pazarı alanı, 13 Haziran Salı Kızılpınar Mahallesi 125.İlkokulu ile Kızılpınar İlkokulu bahçesi, 17 Haziran Cumartesi günü Kapalı Otopark üzerinde Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaflar, Dernekler ve Ticaret Odası ile son olarak 18 Haziran Pazar günü de GMKP ile GOP Mahallesi Atatürk Caddesi çift yönlü olarak iftar sofrası kurulacak.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10