Çalmak için vakit zaman fark etmiyor!

Fatih Mahallesi Hükümet Caddesi numara 17'de meydana gelen hırsızlık olayında kapıların zilini çalarak apartmana giren kimliği belirsiz kişinin, 3'üncü ve 1'inci kattan iki çift ayakkabı Ã

Çerkezköy 30.05.2017 18:15:00 0
Çalmak için vakit zaman fark etmiyor!

Dün akşam meydana gelen hırsızlık olayında kimliği belirsiz bir kişi girdiği apartmandan iki çift ayakkabı çalarak kayıplara karıştı. Olay saat 22.15 sularında meydana gelirken, iddiaya göre apartmanın dış kapısının kilitli olduğunu gören şahıs, rastgele bastığı bir zil ile dış kapının açılmasıyla birlikte apartmana girdiği görülüyor.

 

DÖRDÜNCÜ VE İKİNCİ KATTA İSTEDİĞİNİ BULAMADI

 

Şahsın apartmana girişi ve katlar içinde dolaşması anbe an kameralara yansırken, asansör ile apartmanın beşinci katına çıkan şahıs, dairenin birinden çıkan bir bayanı görünce hemen bir kat aşağı iniyor. Dördüncü katta kendisine göre bir ayakkabı bulamayan şahıs vakit kaybetmeden üçüncü kata inerek gözüne kestirdiği ayakkabıyı tek hamleyle kaparak ikinci kata indiği görülüyor.

 

MONTUNUN İÇİNE SAKLAYARAK DIŞARI ÇIKTI

 

Dördüncü katta olduğu gibi ikinci kattan da eli boş ayrılan kimliği belirsiz kişi son olarak birinci kata geldiğinde gözüne kestirdiği bir ayakkabıyı daha alarak apartmandan dışarı çıkıyor. Çaldığı iki ayakkabıyı giydiği kapşonlu montunun içine saklayarak dışarı çıkan şahıs gecenin karalığında kayıplara karışıyor. Daire sakinleri sabah olunca, ayakkabılarının olmadığı görüyor ve vakit kaybetmeden apartmanın kamera kayıtlarına bakarak hırsızlık olayının gerçekleştiğini fark ediyorlar.

 

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

 

Yaşanılan hırsızlık olayının ardından karakola giden daire sakinleri, kamera görüntülerini polis ekiplerine teslim ederek konu hakkında şikayetçi olurken, ayakkabıları çalan kişinin de biran önce yakalanmasını istediler. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10