3. Akşamda İftar Yemeği TSO'dan

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen, kurum ve kuruluşların da desteklediği iftar yemekleri devam ediyor. Bu kapsamda Ramazanın üçüncü akşamında Çorlu Belediyesi Aşevi'ndeki iftar yemeğini Çorlu Tica

Çorlu 30.05.2017 22:05:00 0
3. Akşamda İftar Yemeği TSO

YAKLAŞIK 1500 VATANDAŞ KATILDI

 

Çorlu Belediyesi'nin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve çeşitli kurumların ve hayırseverlerin de katkılarıyla düzenlenen iftar yemeklerinin 3. gününde yaklaşık 1.500 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verildi. İftar yemeğine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yzb. Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, siyasi parti başkan ve temsilcileri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli sivil toplum örgütleri, meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

YEMEĞE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

İftar yemeğinde katılımcılara hitaben konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclisi adına iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederken, Ramazan ayına tekrar ulaşmış olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek katılımcıların Ramazan ayını kutladı. Öte yandan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün'e Aşevi hakkında bilgiler vererek iftar öncesindeki hazırlıkları yerinde izlediler.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10