Yaz okulunda kayıtlar başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 Temmuz Pazartesi günü startı verilecek olan Yaz Spor Okullarının kayıtları başladı. Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, İki dönemden oluşacak Yaz Spor Ok

30.05.2017 22:07:00 0
Yaz okulunda kayıtlar başladı

SON GÜN 16 HAZİRAN

 

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl gerçekleştirdiği ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtları başladı. 17 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılacak. İki dönemden oluşan Yaz Spor Okulu için kayıtlar 16 Haziran Cuma günü sona erecek. 17 branştan oluşan Yaz Spor Okullarında Basketbol, Futbol, Yüzme, Masa Tenisi, Folklor, Badminton, Kort Tenis, İngilizce, Voleybol, Satranç, Heykel, Okçuluk, Karate, Bilgisayar, Bağlama, Gitar ve Güreş Kursları verilecek.

 

SERVİS İMKANI DA SAĞLANACAK

 

Uzman eğitmenler tarafından verilen kurslarda öğrenciler bir adet branş seçecekler. Yalnızca yüzme branşını seçen öğrenciler  diğer branşlardan bir adet seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz Spor Okullarımızdaki okçuluk dışındaki tüm kurslarımıza 1. Sınıftan 8. Sınıfa kadar eğitim-öğretim gören öğrencilerimiz kayıt yaptırabilecekler. Okçuluk kursumuza ise 10-18 yaş arası çocuklarımız kayıt yaptırabilecek. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklarımıza Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek.

 

HAFTA İÇİ HER GÜN

 

Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezinde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi, Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı); Bilgisayar Kursu ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek. Basketbol, Futbol, Halkoyunları, Masa Tenisi ve Güreş kurslarının eğitimleri Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri; Satranç, Gitar, Bağlama, Heykel, Karate, Kort Tenis ve Voleybol kurslarının eğitimleri Salı-Perşembe; Badminton Kursu eğitimleri Pazartesi-Çarşamba; İngilizce Kursu eğitimleri Salı-Çarşamba-Perşembe; Okçuluk Kursu eğitimleri Cumartesi-Pazar; Yüzme Kursu eğitimleri ise hafta içi her gün olacak. 

 

AÇILIŞI 3 TEMMUZ’DA YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarının açılışı ise 3 Temmuz Pazartesi günü saat 09.00’da Belediye Hizmet binası önünde yapılacak ve öğrencilere kıyafetleri dağıtılacak.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10