BURADA YAŞAYAN HERKES ÇERKEZKÖYLÜDÜR

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 31.05.2017 21:19:00 0
BURADA YAŞAYAN HERKES ÇERKEZKÖYLÜDÜR

Olumlu bir havada geçen ziyarette konuşan Yarlıgan, “Çerkezköy’e Gönül verenler  Derneği’nin kurulması çok iyi oldu. İlçemizin böyle bir derneğe ihtiyacı vardı. İster buranın öz yerlisi olsun ister ilçe dışından gelenler olsun burada yaşayan herkes bir Çerkezköylüdür. Bu dernek herkesi  kucaklamış olması ise çok güzel. Bu ayni zamanda ilçemizdeki her kesim arasında birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olacaktır. Derneğin çalışmalarının faaliyete geçtiği günden bu yana takip ediyorum ve çok güzel çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çalışmalarınızı başarılı buluyorum ve bu özverili güzel çalışmalarınız için sizleri tebrik ediyorum ve bundan böylede yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

DERNEĞİMİZDE SEN BEN YOK HEPİMİZ BİRİZ

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay’da, “Gaziler  olarak bugün bizleri ziyaret etmenizden onur duyduk. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti ve gerçekten çok teşekkür ediyorum. Gaziler olarak sizler bizim her zaman başımızın tacısınız. Bizler bugün sizlerin sayesinde rahat ediyoruz. Sizlere ne kadar şükretsek sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Çerkezköy’e Gönül verenler Derneği olarak bizde sen ben yok. Biz hepimiz biriz. Derneğimizi kurarken de Çerkezköy’e nasıl faydalı oluruz, şehrimizde çeşitli il ve ilçelerden gelen insanları bir arada nasıl kaynaştırırız ve kentimizde birlik ve beraberliğimizi nasıl üst seviyelere çıkarız düşüncemizle yola çıktık. Bu amaçlarla insanlara faydalı olmak amacı ile derneğimizi kurduk. Dernek olarak bugüne kadar pek çok çalışmalar gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışmalarımızın halkımız tarafından olumlu karşılanması, bizlerin daha  iyi çalışmalar yaparak halkımızın karşısına çıkmamıza sebep oluyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan kısa bir özet vermek gerekirse, geçen yıl  Ramazan ayında 500 kişiye iftar verdik. Engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalyeler aldık. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize çanta aldık. Bazı okullarımızın bozuk olan kalorifer tesisatlarını yaptırdık. Engelli Uygulama okulumuza öğrencilerin atölye dersinde ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sağladık. Engelli ve engelsiz öğrencilerimizi İstanbul Rahmi Koç Müzesine götürdük ve daha birçok konuda çalışmalar gerçekleştirdik” dedi.

 

BU YIL BİN KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI DÜZENLEYECEĞİZ

 

Dernek olarak bu yıl  bin kişilik bir iftar programı gerçekleştireceklerini de belirten Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ,  Geçen yıl ilkini Gazi Mustafa Kemal Paşa Muhtarlığı yanında 500 kişilik olarak düzenlediğimiz geleneksel  iftar programımızı, bu yıl bin kişilik olarak gerçekleştireceğiz. İftar programımızın gününü de önümüzdeki hafta içinde belirlemiş olacağız. Başta Siz değerli gazilerimiz olmak üzere ailelerinizle birlikte geleneksel iftar programımıza davetlisiniz”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10