İrmet Hospital Eğitim Bir-Sen ile Anlaşmasını Yeniledi

Eğitim Bir-sen Kapaklı Temsilciliği Çerkezköy'de faaliyet gösteren İrmet Hospital ile önceki gün indirim anlaşması imzaladı.

Çerkezköy 1.06.2017 19:05:00 0
İrmet Hospital Eğitim Bir-Sen ile Anlaşmasını Yeniledi

İNDİRİM ANLAŞMASINI AKARCA VE ÖZCAN İMZALADI

 

Eğitim Bir-sen Kapaklı Temsilciliği’nin İrmet Hospital ile geçen yıl yaptığı indirim anlaşmasının sona ermesi nedeniyle yeni bir indirim protokolü imzaladılar. Yenilenen  indirim protokolüne, Eğitim Bir-sen Kapaklı Temsilcisi Bayram Akarca ile İrmet Hospital Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Fusün Özcan tarafından imza altına alındı. İmza töreninde Eğitim Bir-sen Kapaklı Temsilciliği yöneticileri de hazır bulundu. 

 

HİZMETLERİNDEN MEMNUNİYET DUYDUK

 

İmza törenin ardından konuşan Eğitim Bir-sen Kapaklı Temsilcisi Bayrak Akarca. Geçen yıl İrmet Hospital ile üyelerimize ve birinci derecede yakınlarının  sağlıktan indirimli yararlanmaları için yapmış olduğumuz indirim anlaşmamızın sona ermesi nedeniyle  bugün, kadim işbirliğimizi yeni bir indirim anlaşması ile yenilemiş olduk. Hastanenin hizmetlerinden bugüne kadar memnun olduk ve indirim anlaşmamızı yeniledik. Bölgemize olduğu kadar ülke geneline ve dış ülkelere de sağlık hizmeti veren İrmet Hospital’den bu yeni dönemde de ayrıcalıklı olarak yararlanacağımız için mutluluk duyuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZ

 

İrmet Hospital Müşteri Temsilciliği Sorumlusu Fusün Özcan’da,Trakya bölgesinde öncülük ettiğimiz sağlık turizmi ile ülke genelinde ve dış ülkelerden hastanemize şifa bulmaya gelenlerin sayısı  artmakta bu da Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olmasının yanında ayni zamanda bir Sağlık kenti olduğunun bir göstergesidir. Her sağlık kuruluşu gibi biz de insanlarımıza şifa dağıtmaya devam ediyor ve sağlıklarına kavuşmaları için elimizden gerekeni yapıyoruz. Bu indirim anlaşmamız her iki kuruma hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10