'İftardan sonra' adlı tiyatro oyunu kırdı geçirdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri kapsamında Kapalı Otopark üzerinde sahnelenen 'İftardan sonra' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Oyun esnasında sahneye davet e

Çerkezköy 5.06.2017 10:15:00 0

STANTLAR TEK TEK GEZİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından önceki yıllarda düzenlenen Ramazan Şenlikleri bu yıl da çeşitli etkinliklerle başladı. Kapalı Otopark üzerine hemşeri dernekleri tarafından kurulan stantlar aracılığıyla her dernek kendi yörelerine özgü damak tatlarını Çerkezköylülerle buluşturdu. İftar öncesi ve sonrasında yüzlerce Çerkezköylü, hemşeri derneklerinin kurdukları stantları gezerek, alışveriş yapmanın tadını çıkardılar.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

 

Etkinliler kapsamında tiyatro severler için de iftar sonrasında ‘İftardan Sonra’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile CHP İlçe Başkanı Engin Camcı’nın yanı sıra binlerce Çerkezköylü izledi. Ayberk Atilla anısına ünlü oyuncu Ahmet Çevik tarafından yazılan ve Sinan Bengier’in yönetmenliğini yaptığı tiyatro oyununda Hakan Kutlay Kutlu, Yelda Alp ve Didem Sökmen yer aldı. Yüzlerce Çerkezköylünün akın ettiği tiyatro oyununda oyuncuların performansları büyük beğeni topladı.

 

İZLEYENLERİ KAHKAHALARA BOĞDULAR

 

Oyuncuların performanslarının yanı sıra sahneye davet edilen Çerkezköy Belediyesi çalışanlarından Osman Sayar ile oyuncuların diyalogları, alanı dolduran binlerce Çerkezköylüyü kahkahalara boğdu. Tiyatro sonunda ünlü oyuncular kendilerini izlemeye gelen tiyatro severlere teşekkürlerini sunarak alandan ayrıldılar. 

 

 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10