Mandalı: "Kapaklımızı hep birlikte yeşerteceğiz"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada "Sağlıklı bir yaşamın sürdürülmesi ancak sağlıklı bir çevreyle mÃ?

Kapaklı 5.06.2017 22:40:00 0
Mandalı:

“YEŞİLE VE AĞACA DAHA ÇOK YER VERECEĞİZ”

 

Çevre sorunlarının ülkemizi içten ve dıştan saran potansiyel bir tehdit halini aldığını kaydeden Mandalı; “ Küresel ısınma sorunu ve daha çok yaşamsal fonksiyondan bizi mahrum edecek duruma getirmiştir. Çevrenin korunması bütün kamu kuruluşlarının, uluslararası kuruluşların ve tüm gönüllü kuruluşların görev alanlarının ayrılmaz bir parçasıdır. Biz de Kapaklı Belediyesi olarak görevimizin ve çevre sorunları konusundaki sorumluluğumuzun ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Çevre değerlerinin korunması konusuna hassasiyetle yaklaşacağımıza söz vermiştik ve bu duyarlılığın hiçbir zaman eksilmeden devam edeceği konusunda sözümüzde duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

İnsanların daha mutlu, daha sağlıklı ve daha güvenli bir fiziki çevrede yaşaması için gerekli ortamı yaratmak öncelikli hedefimiz olacaktır. Bu ilkeler doğrultusunda belediyecilik hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Çevre değerlerini ve doğayı korumaya söz verdiğimiz belediyecilik anlayışımızda yeşile ve ağaca daha çok yer vereceğiz. Kapaklımızı hep birlikte yeşerteceğiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10