Ramazan'ın ilk iftarı BBP'den

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından geniş katılımlı iftar programı organize edildi.

Çerkezköy 5.06.2017 22:48:00 0
Ramazan

İftar programının ardından konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, “BBP olarak Türk milletinin huzur ve refahı, devletimizin bekası için yıllar önce rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile Türk siyasetinde sahne almış, bugün de aynı duygu ve düşüncelerle reel politikadan ziyade ideal politikayı öncelemiş, yani devletin en uzun vadedeki çıkarları ile halkımızın en kısa vadedeki beklentileri arasında optimum noktada siyaset yapmak üzere ortada siyaset yapan ve bunun için mücadele eden insanlarız” dedi.

 

 

KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

 

Gönlübol Lokantası’nda önceki akşam düzenlenen iftar yemeğine BBP Genel Başkan Yardımcıları Bayram Karacan ile Ahmet Yelis, MKYK üyeleri Tolga Aral, Bayram Bilgin ile Cem hakan Şalcı, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, BBP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, Tekirdağ Alperen Ocakları İl Başkanı Mücahit Çalgın, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Altuğ, Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, TEKSİF Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, Malatyalılar Dernek Başkanı Mehmet Keleş, Erzurumlular Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın ve çok sayıda davetli katıldı.

 

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

 

BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, iftar öncesinde davetlileri kapıda karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi. Yılmaz Bulut’un yaptığı selamlama konuşmasının ardından konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Allah yapmış ve yapacak olduğunuz ibadetlerinizi kabul eylesin. Bu vesileyle ülkemizin dört bir tarafında biz bu güzel iftar sofralarında iftarımızı yapalım, işimize gücümüze rahatça gidelim, evimizde huzur içinde yaşayalım diye mücadele eden, canını veren ve kanını akıtan güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLEDİ

 

Karacan konuşmasının sonunda ise, “Geçtiğimiz hafta yine canımız yandı ve 13 şehit verdik. Bu 13 şehidimize hem de bundan önce vatan millet mücadelesinde mücadele eden bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. İftar soframıza icabet ederek bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANDI

 

İftarın ardından söz alan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis ise yaptığı konuşmada, “Malum birkaç gün önce hepimizin yüreğini dağlayan, 13 şehit verdiğimiz helikopter kazası oldu. Her gün bir iki bölgede de şehitlerimiz artmaktadır. Burnumuzun dibinde Suriye’nin kuzeyinde de olaylar gelişmektedir. Şehitlerimizden Aydoğan Paşa kendi yazdığı şiirinde o günün şartları içerisinde aç susuz bir şekilde vermiş oldukları mücadeleden bahsediyor. Gökyüzünü yorgan, toprağı yatak, taşları ise yastık yapan şehitlerimiz bugün, bizim buralarda rahat iftarlar yapmasını, işyerinde rahat çalışmalarını, kısaca bu ülkede vatandaşlık haklarından rahatlıkla faydalanmalarını sağlayan insanlar” diye konuştu.

 

MÜCADELE EDEN İNSANLARIZ

 

Tüm şehitlerimize rahmet dileyen Yelis, “BBP olarak Türk milletinin huzur ve refahı, devletimizin bekası için yıllar önce rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile Türk siyasetinde sahne almış, bugün de aynı duygu ve düşüncelerle reel politikadan ziyade ideal politikayı öncelemiş yani devletin en uzun vadedeki çıkarları ile halkımızın en kısa vadedeki beklentileri arasında optimum noktada siyaset yapmak üzere, ortada siyaset yapan ve bunun için mücadele eden insanlarız. Milletimizin huzur ve refahı için proje üreten, bu projeleri de gerek ülkenin iktidarında bulunanlar, gerekse bulunmayanların faydalandığı yarınlara ışıklar saçacak bir hareket olarak devam etmekteyiz” ifadelerine yer verdi.

 

ÇIKAR KAVGASI SINIRLARIMIZA UZANMIŞ VAZİYETTE

 

Dünyada hepimizin yakından izlediği, batı medeniyetinin çıkar kavgasının büyüklüğü maalesef sınırlarımıza da uzanmış vaziyettedir diyerek konuşmasına devam eden Ahmet Yelis, “Bundan 200 yıl öncesinde başlamış olan mücadelenin 100 yıl öncesinde çektiğimiz en büyük sıkıntıların son raundunu da bugün yaşamaktayız. Bizler bunun için siyasi üslubumuza verdiğimiz mesajlara şu noktada çok dikkat eden bir hareketiz. Ne olursa olsun bu ülke insanının birliği beraberliği iktidarıyla muhalefetiyle, alevisiyle, sünnisiyle, kürdüyle, türkmeniyle birlik ve beraberliği önceleyen olmazsa olmazımız birlik ve beraberlikten geçtiğine inan insanlarız. Bu üslup içerisinde siyasetimizi yürütmeye çalışıyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ TÜRK İSLAM ÜLKÜSÜNÜN İHYA VE İNŞASINDAKİ DİRİLİŞ ÜZERİNE OLACAKTIR

 

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yelis konuşmasının sonunda ise, “Son yapılan referandumda devletimizin bekasını önceleyerek bu noktada çalışmalarda bulunduk ve bundan sonraki çalışmalarımızda inşallah bu dünyadaki medeniyet mücadelesine bizlerin de Türk İslam ülküsünü önceleyen Türk İslam medeniyetini ihya ve inşasını hayata geçirmek için bugüne verilerini programlarını oluşturan bir siyasi anlayış içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çağrımızı sadece BBP çatısı altında değil sadece milliyetçilerin partileri olan MHP ve milliyetçi muhafazakar partiler de değil, bütün herkes yapıyor ve bu noktada herkesin milletimizin yarınları için güzellikleri önceleyen bir çalışma içerisinde bulunma noktasında yapıyoruz. Bu yaptığımız çalışmalarda Marmara bölgesinde sayın genel başkan yardımcımızı Bayram Karacan başkanlığında MKYK üyelerimizle birlikte starımızı verdik. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımız Türk İslam ülküsünün ihya ve inşasında ki diriliş üzerine olacaktır” diye konuştu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10