Meloğlu ve öğrencilerinden müzik ziyafeti

Çerkezköy Belediyesi tarafından "Ramazan Birlikte Güzel" sloganı ile iftar saatlerinden sonra Kapalı Otopark Alanı üzerinde düzenlenen "Ramazan Eğlenceleri" programı, birbirinden renkli etkinlikler

Çerkezköy 6.06.2017 22:24:00 0
Meloğlu ve öğrencilerinden müzik ziyafeti

BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen Ramazan eğlencelerinde etkinlikler Pazartesi akşamı sanatçı Emrah Meloğlu’nun yönetimindeki Halk Eğitim Merkezi Gençlik Orkestrası konseri ile devam etti. Genç müzisyenlerin solo performanslarının ardından sahne alan Emrah Meloğlu, birbirinden güzel şarkılarla Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman tarafından sanatçı Emrah Meloğlu’na çiçek takdim edildi.

 

HEMŞERİ DERNEKLERİNİN STANTLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

 

Ramazan Eğlenceleri dolayısıyla Kapalı Otopark Alanı yanında Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çerkezköy Kuzey Kafkas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından açılan ve yöresel ürünlerin yer aldığı standa Çerkezköylüler büyük ilgi gösterdi. Hemşeri derneklerinin stantlarını tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, vatandaşlarımızı Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri boyunca açık olacak olan stantlara davet etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10