Pakize'li öğrencilerin mezuniyet coşkusu

4 yıllık eğitim ve öğretim yılını başarı ile tamamlayan Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi'nden 166 öğrenci, düzenlenen törenle okuldan mezun oldular. Öğrenciler mezuniyet coşkusunu aile

Çerkezköy 7.06.2017 19:48:00 0
Pakize

TÖREN OKUL BAHÇESİNDE DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı. Önceki gün saat 16.30’da okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abdullah Nayır ile Yusuf Hayri, Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün, Okul Müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

 

LYS’DE İLÇE BİRİNCİSİ OLDULAR

 

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşımızın ardından günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma gerçekleştiren Okul Müdürü Veysel Doğruyol, “Okulumuzda 45 öğretmen, 4 yardımcı hizmetli ve 678 öğrenci var. Okul olarak ikinci olmaya razı değiliz dedik ve başarılar elde ettik. Geçen sene voleybol, basketbol, kros takımlarımız şampiyon oldular. LYS sınavlarında öğrencilerimiz sayısal alanda, sözel alanda ve yabancı dil alanında ilçe birincisi oldular” dedi.

 

VAR OLAN OKUL FELSEFESİ İLE ÇALIŞTIK

 

Bu sene her alanda var olan bir okul felsefesi ile çalıştıklarını sözlerine ekleyen Doğruyol, “Bu bağlamda şimdiye kadar kompozisyon, resim, müzik, spor ve akademik başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum. Okulun halk oyunları zeybek ekibi, müzik grubu albümü, pi matematik yarışması, müzik gecesi, TÜBİTAK bilim fuarı gibi etkinliklerin ikincilerini gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

 

KISA FİLM YARIŞMASINDA TÜRKİYE 5’İNCİSİ OLDULAR

 

Okul Müdürü Veysel Doğruyol, konuşmasının sonunda ise, “Sigarayla Mücadele Derneği’nin Türkiye genelinde yaptığı kısa film yarışmasında okulumuz Türkiye 5’incisi oldu. Okulumuzun 40. Yılının mezunları olan bu gençlerimiz, Anadolu Lisesi olduktan sonraki 4. mezunlarımız olarak tarihçemizde yer alacaktır” açıklamasında bulundu.

 

MEZUNİYET COŞKUSUNU DOYASIYA KUTLADILAR

 

Doğruyol’un konuşmasının ardından mezun olan öğrenciler adına Mehmet Çağatay Demiray’ın yaptığı konuşmanın ardından 12. Sınıf öğrencileri, 11. Sınıf öğrencilerine bayrak ve flama teslimini gerçekleştirdi. Devir teslim töreninin ardından eğitimlerini başarı ile tamamlayan 166 öğrenci keplerini havaya atarak mezun olmanın coşkusunu doyasıya yaşadılar.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10