ÇOSB'de karne heyecanı

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı yılsonu karne töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Çerkezköy 9.06.2017 19:45:00 0
ÇOSB

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi, Ahmet Temiroğlu ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Caner Baysal ve çok sayıda veli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilk konuşmayı Okul Müdürü Caner Baysal yaptı. Baysal, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileyerek onları tebrik etti.

 

“İKİNCİ MEZUNLARIMIZI VERİYORUZ”

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için gurur ve heyecan verici bir gün olduğunu kaydeden ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler “ Zira 2012-2013 eğitim-öğretim yılında öğrenci alımına başlayan okulumuz bu yıl ikinci mezunlarını veriyor. bünyesine yeni alınan öğrencilerimizle birlikte, eğitim-öğretim kadromuzun her geçen gün daha büyüdüğünü görüyoruz. Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerek mesleki ve gerekse teorik anlamda bilgi ve becerilerle donatılmış siz gençlerin okulumuzda yetişmiş olmasından dolayı farklı bir heyecanı, bugün sizlerle birlikte hissediyoruz. Teknolojik imkanları olabildiğince kullanan okulumuz öğrencilerinin toplumda saygın birer fert olarak yetişmelerine katkı sağladığımız için Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak, değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber bugün burada karne töreninde birlikte bulunmaktan onur duyduğumu da belirtmek istiyorum. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü burada bir kez daha saygı ve minnetle anarken, O’nun “Türkiye’nin genç evlatları yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla yorulmazlar” ifadelerinin derin anlamını kavramaya sizleri davet etmek istiyorum. Sizlerden her zaman okulumuzun ismine layık başarılı çalışmaların - projelerin içerisinde ve Türk sanayisine hizmet eden fertler olmanızı beklediğimizi, kişisel ve mesleki gelişim planlarınızı buna göre yapmanızı istediğimizi özellikle belirtiyorum. Son söz olarak; yetişmenize büyük katkıları olan değerli tüm yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, kıymetli ailelerinize saygı ve selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

 

PLAKETLERİ VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından, 12. Sınıf öğrencileri mezuniyet konuşmaları yaptı. Öğrencilerin de konuşmalarının ardından bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. Törenin sonunda ise okulu birincilikle bitiren Sedefnur Aydın’a ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından plaket verildi. Plaket takdiminin ardından okul birincisi Sedefnur Aydın, Mezuniyet Kütüğüne ismini yazdı. Tören öğrencilerin coşkularıyla son buldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10