Kapaklı protokolü iftarda buluştu

İlk iftarı gazilere ve şehit ailelerine veren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, önceki akşamda düzenlediği iftarda Kapaklı protokolünü bir araya getirdi.

Kapaklı 11.06.2017 17:40:00 0
Kapaklı protokolü iftarda buluştu

ÇOK SAYIDA PROTOKOL ÜYESİ KATILDI

 

Önceki akşam Hawthorn Suites By Wyndham Hotel’de düzenlenen iftar programına; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve eşi Filiz Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Pakize Özgür Ünlü, Kapaklı PTT Merkez Müdürü Fatih Ceylanlı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Pasin Akbulut, İlçe Nüfus Müdürü Savaş Özer, Mal Müdürü Serap Manav Göymen,  Kadastro Birim Sorumlusu Ahmet Tekiner, Tapu Müdürü Gülsüm Kip, İlçe Yazı İşleri Müdürü Meliha Karayaka, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Belediye Meclis Üyeleri, Banka Müdürleri, STK temsilcileri, Dernek Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“KAPAKLI’YA HİZMET ETMEMİZ GEREKİYOR”

 

İftar programına gelen davetlileri eşi Filiz Yüzer ile birlikte kapıda karşılayan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer iftar boyunca misafirleri ile yakından ilgilendi. İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın okuduğu duanın ardından hep birlikte iftar açıldı. Kapaklı’nın Türkiye’nin mozaiği olduğunu ifade eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “ Kapaklı 81 ilden insanı besliyor. Edirne’den Kars’ına, Sinop’undan Hatay’ına her vilayetten insanımız Kapaklı’ya gelmiş ve burada ekmeğini kazanıyor. Ülkemize nasıl sahip çıkıyorsak Kapaklımıza da öyle sahip çıkalım. Kapaklı ilçe olduktan sonra hızlı bir büyüme gerçekleştiriyor. El birliği ile Kapaklı’ya hizmet etmemiz gerekiyor” diye konutu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10