Tek aday Arıcı, yeniden başkan

Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği 6. Olağan Genel Kurulunda Dernek başkanlığına yeniden Kadir Arıcı seçildi.

Kapaklı 12.06.2017 20:12:00 0
Tek aday Arıcı, yeniden başkan

“GÜVEN TAZELEDİ”

 

Pazar günü gerçekleşen genel kurulda Başkanlık seçimine, 2004 yılında kurulan ve o günden beri dernek başkanı olan Kadir Arıcı’nın tek listesi girildi. Seçime tek aday olarak giren ve oyların tamamını alan Kadir Arıcı, yeniden dernek başkanı seçildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunarak oylandığı genel kurulda, derneğin tahmini bütçesi 120 bin TL olarak açıklandı.

 

“FAALİYET RAPORU OKUNDU”

 

Genel kurulda faaliyet raporunu okuyan Dernek Başkanı Kadir Arıcı, “2016 yılı Haziran ayında Kapaklı Halkevi ve Tekirdağ Milli Parklar yetkilileri ile müşterek, avcı eğitim kursu açarak 17 üyemize sertifika temin ettik. Sabit bir atış sahasına kavuşamadığımız için avcı arkadaşlarımıza bir etkinlik yapamadığımız için üzgünüz. İnşallah yakın bir zamanda bu konuyu çözeriz diye umut ediyorum. Üye arkadaşlarımızın belgelerinin vize işlemlerini yaptırdık. Avlanma izin pullarını evrak dosyalarını ve dilekçelerini, Ruhsat yenileme işlemlerinde istenilen evrak dosyalarını ve dilekçelerini temin ettik.

 

“379 ÜYE İLE GENEL KURUL YAPILDI”

 

Derneğin genel kurula 379 üye ile girdiğine dikkat çeken Arıcı, gösterilen ilgiden gurur duyduklarını belirtti. Sözlerine şu şekilde devam eden Arıcı; ‘’Kayıtlarımızda Çerkezköy’den 87, Yanıkağıl’dan 17, Pınarça’dan 17, Karaağaç’tan 8, Kızılpınar’dan 7, İstanbul’dan 5, Veliköy’den 2, Karlıköy’den 1 üye olmak üzere 144 arkadaş derneğimize üye kaydı yaptırmıştır. Bu üyelerimizin yanında ilçemizdeki üye arkadaşlar olmak üzere, tüzük gereği yükümlülüklerini yerine getirmeyen, belgelerini iptal ettiren ve vefat eden arkadaşlarımızdan 89 kişi Yönetim Kurulu kararı ile üyelikten çıkarılmıştır. Bugün itibari ile 379 üye ile genel kurula girmiş bulunmaktayız” dedi.

 

“ARKADAŞLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ”

 

Vefat nedeniyle bazı üyelerin aralarından ayrıldığını kaydeden Arıcı, “Üye arkadaşlarımızdan Rahmi Büyükbaş, Cezmi Çatalcalı, Eyüp Demirel, Mesut Gülhan, Nihat Kurtuluş’un vefatları ile üzüntümüz devam etti. Bu vesile ile arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.

 

“BÜTÇE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ”

 

Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğinin Tahmini bütçesi Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından sunuldu. Sunulan taslak bütçede, Kapaklı Avcılık ve Atıcılık ihtisas spor kulübü derneğinin 11 Haziran 2017- Haziran 2020 dönemi tahmini bütçesi 120.000.00 TL olarak açıklandı, bütçe genel kurulda oy birliği ile kabul edilerek onaylandı.

 

“GENÇLERİMİZİ DAVET EDİYORUM”

 

Genel kurul sonrası yeniden başkanlığa seçilen Dernek başkanı Kadir Arıcı, dernek hakkında bilgiler verdi. Arıcı, “Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği 2004 yılında kuruldu. Kurucu Başkan olarak vazifeye başladık. 6. Genel kurulda tekrar güven tazeledik. Dernek olarak 13.yılımız ve bunların dışında ben şahsım Kadir Arıcı olarak Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde 1998 yılından itibaren bu 19. yılımız ve ben Kapaklı’ya sivil toplum için hizmet ettim ve halen hizmet etmeye devam ediyorum. Biz artık genç arkadaşlarımızı davet ediyoruz fakat ben aday olduğum için kimse rakip olarak çıkmıyor ve ömrümüz yeterse sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum. Bana olan güvenleri için herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek Başkanı Kadir Arıcı başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Dernek Başkan Yardımcısı Selahattin İbo, Muhasip Üye Mustafa Serat, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Köroğlu ve Ergül Büyük İkiz, Denetim Kurulu Başkanı Bülent Çavuş, Başkan Yardımcısı Murat Büyükbaş Denetim kurulu Üyesi Birol Girgin

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10