Şampiyona destek sözü

İspanya'nın Valencia şehrinde gerçekleştirilen NAC 2017 Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası'ndan zaferle ayrılan Türk Milli Takım sporcusu Furkan Memiş'e Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarl

Çerkezköy 12.06.2017 20:13:00 0
Şampiyona destek sözü

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Dünyanın en önemli “Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonaları'ndan biri olarak kabul edilen NAC Dünya Şampiyonası’nın 2017 yarışması şampiyonu, Çerkezköy'ün yetiştirdiği milli sporcu Furkan Memiş'e dün, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ tarafından madalya ve plaket takdim edildi.

 

BAŞKAN BOZDAĞ'DAN DESTEK SÖZÜ

 

Milli sporcunun elde ettiği şampiyonluk ile tüm ülke ve Çerkezköy'ün gurur duyduğunu ifade eden Başkan Ali Bozdağ, plaket takdimi sonrasında yaptığı açıklamada, milli sporcuyu ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Kendisi, ülkemizi dünyada temsil etmiş ve elde ettiği birincilik ile göğsümüzü kabartmıştır. Tekrar düzenlenecek olan şampiyonalarda kendisine başarılar dileriz. Ayrıca, birtakım giderlerinin ve masraflarının karşılanması adına federasyon ile bağlantı halinde olacağız" dedi.

 

KUVEYT'E HAZIRLANIYOR

 

Kuveyt’te düzenlenecek olan şampiyonaya hazırlandığını ifade eden milli sporcu Dünya Şampiyonu Furkan Memiş ise, Başkan Ali Bozdağ’ın nezdinde Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay'a sunduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu'nda FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik yapılan operasyonların ardından şu an için federasyonun işlevini yerine getiremediğini belirterek birtakım giderlerin kendisi ve sponsorları tarafından karşılanmakta olduğunu söyledi.  Ayrıca milli sporcu Furkan Memiş, Avrupalı sporcuların devlet desteği noktasında daha şanslı olduğunu kaydederek, özellikle milli sporcuların daha çok desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10