Derneğe 5 tekerlekli sandalye daha kazandırıldı

Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, gerek kendi imkanları, gerekse yardımseverlerin katkılarıyla  ihtiyaç sahibi engellilere, tekerlekli sandalye yardımı sağlamaya de

Çerkezköy 12.06.2017 20:16:00 0
Derneğe 5 tekerlekli sandalye daha kazandırıldı

Süheyla Usta, dün saat 14.00’te TSD Çerkezköy şubesinde ihtiyaç sahibi engellilere verilmek üzere 5 adet tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalye teslim töreninde TSD Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin, Şube saymanı Gülşen Civan hazır bulundu.

 

BİR BUÇUK YIL İÇİNDE 30 TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLANDI

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, tekerlekli sandalye teslim töreninde yaptığı konuşmada,“Kendi maddi imkanlarım ve hayırseverlerimizin katkılarıyla aldığım, 5 adet tekerlekli sandalyeyi de bugün ihtiyaç sahibi kardeşlerimize verilmek üzere şube yönetim kurulu üyelerimize teslim ediyorum. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamada şahsıma katkı veren, tüm hayırseverlerimize de çok teşekkür ediyorum.  Özellikle böyle kutsal bir ay olan Ramazan ayında yapılan bu anlamlı yardıma, katkıda bulunan hayırseverlerimizden bir kez daha Allah razı olsun diyorum. Her zaman belirttiğim gibi yine söylüyorum, Herkesin bir potansiyel engelli adayı olması sebebiyle, vatandaş olarak görevimizi yerine getirmeli, bu kardeşlerimizin de yardımına koşmalıyız. Bu vesile ile onlara daha fazla yardımcı olabiliriz. Bir buçuk yıl içerisinde toplam 30 adet tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermiş olduk. İnşallah değerli hayırseverlerimiz sayesinde bu sayı daha da artacak”dedi.

 

DERNEK DIŞINDAKİLERİN DE İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

 

TSD Çerkezköy şube saymanı Gülşen Civan’da yaptığı konuşmada, “Derneğimizin Kadın Kolları Başkan Yardımcısı hayırsever Süheyla Usta bir buçuk yıl önce kendi imkanlarıyla, daha sonra da hayırseverlerin katkılarıyla başlattığı ’İhtiyaç sahibi engellilerimizi tekerlekli sandalye sahibi yapalım’ kampanyası kapsamında bugüne kadar 30 engelli kardeşimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçını karşıladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Önceki gün, TSD Lüleburgaz Şubemiz üyelerinden birinin acil tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğu bilgisi bize geldi. Biz de Süheyla hanımın bize bağışladığı 5 sandalyeden birini oraya gönderdik. TSD Çerkezköy Şubesi olarak dernek üyelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesinin yanı sıra dernek dışındaki engelli kardeşlerimizin de tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı oluyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10