Sevgi yağmuru, Selfie seline dönüştü

'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ile düzenlenen mahalle iftarlarının 6'ncısı Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sofrası ile devam etti. Belediye Başkanı Vahap Akay, k?

Çerkezköy 12.06.2017 20:21:00 0
Sevgi yağmuru, Selfie seline dönüştü

MAHALLELİ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Sofralar kuruluyor, Gönüller bir oluyor’ sloganı ile düzenlenen mahalle iftarlarının 6’ncısı Fevzipaşa Mahallesi’nde devam etti. Önceki akşam Fevzipaşa İlkokulu bahçesi ve okul dışına kurulan sofralara, mahalleli yoğun ilgi gösterdi. Kısa bir süre önce Kapalı Otopark üzerinde düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Vahap Akay ile gerçekleştirdiği diyalog ile yemek dağıtma sözü alan ‘Tanınmış kişi’ lakaplı 15 yaşındaki Sezgin Çayır, iftara saatler kala okul bahçesine gelerek Başkan Akay’ı beklemeye başladı.

 

YEMEĞİ BİRLİKTE YEDİLER

 

İftara yarım saat kala okul bahçesine gelen Belediye Başkanı Vahap Akay, küçük hayranı ile yemek tezgahının başına geçerek vatandaşlara yemek ikramında bulundular. Başkan Akay ve Çayır’a, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turhan Ersöz ile 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş’ta eşlik etti. Fevzipaşa mahallesi muhtarı Turhan Ersöz Başkan Akay’a çiçek takdim ederek çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti. Yemek dağıtımının ardından Sezgin Çayır, yemeğini Başkan Akay ve Muhtar Ersöz ile birlikte yedi.

 

GÖSTERİLEN İLGİYE KAYITSIZ KALMADI

 

İftar programının ardından vatandaşlar Belediye Başkanı Vahap Akay’a yoğun bir sevgi seli göstererek kendisiyle fotoğraf çektirme yarışına girdiler. 7’den 70’e herkes Başkan Akay’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek anı ölümsüzleştirmek adına teker teker fotoğraf çektirdiler. Vahap Akay, gösterilen ilgi ve sevgi karşısında mutlu olduğunu ifade ederek, gencinden yaşlısına herkesle çektirdiği fotoğrafların ardından Kapalı Otopark üzerinde düzenlenen etkinliklere geçti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10