Rişvan 18. kez güven tazeledi 

S.S. 61 Nolu Kızılpınar Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 18'nci Olağan Kongresi'ne tek aday olarak seçimlere giren Hacı Ali Rişvan, güven tazeleyerek 18'inci kez başkanlığa seçildi.

Çerkezköy 14.06.2017 17:58:00 0
Rişvan 18. kez güven tazeledi 

Kooperatifin Kızılpınar Mahallesi Çorlu Caddesi'ndeki binasında, önceki gün yapılan kongrede Hacı Ali Rişvan seçimlere tek aday ve tek liste ile girdi. Olağan Kongrenin divan başkanlığını kooperatif üyelerinden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası başkanı Mustafa As yaptı. Divan Başkanı Mustafa As, tüm üyelerin belediye tarafından istenen araç yenileme çalışmalarını bir an önce yapması gerektiğini söyledi. İstenilen şekilde yenilenecek araçlar ile kooperatifin daha iyi yerlere geleceğini de belirtti. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede gündem maddelerine geçildi. Faaliyet raporu, denetim raporu, gelir gider ve tahmini bütçe okundu. Oylamaya sunulan her bir madde, oybirliğiyle kabul edildi.

 

HACI ALİ RİŞVAN BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Yapılan seçime tek aday olarak giren Hacı Ali Rişvan, yapılan oylama sonunda kongreye katılan 21 üyenin tamamının oyunu alarak 18.'incı kez güven tazeledi. Yönetim kurulu asil üyeliklerine Medet Toprakçı, Necattin Göktaş, Mehmet Şahin ve Servet Taşkıran seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Nurettin Turan, İbrahim Buzkuş, Suphi Daşkıran, Özgür Ağgündüz ve Munip Karakoç seçildiler. Denetleme Kurulu asil üyeliklerine de, Muzaffer Yerlikaya ile Bedir Culha seçildi. Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine, Nadir Şanlı ve İsrafil Genç seçildi.

 

‘’KOOPERATİFİMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’

 

Başkan Hacı Ali Rişvan, kendisini yeniden başkanlığa seçen kooperatif üyelerine teşekkür etti. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Rişvan, “Toplu taşımacılık temel bir kamu hizmetidir. Yüzde 1 dahi olsa hata kabul edilmeyecek bir meslektir. Bizler bunun bilincinde olarak hizmet vermekteyiz ve bu şekilde de hizmet vermeye devam edeceğiz. Bilindiği gibi araçlarımızı GPRS sistemiyle takip ederek çalışma düzeni sağlıyoruz. Araçlarımızın hepsinin klimalı ve internetli olması için çalışmalar başlattık. Yolcularımızı ailelerine, sevdiklerine güvenli bir şekilde kavuşturmak için araçlarımızın her zaman temiz ve bakımlı olmasına özen gösteriyoruz. Divan Başkanımızın da belirttiği gibi Belediyenin bizden bir an önce araçlarımızın yenilenmesi talebini yerine getirmemiz gerekiyor. Bu konuda bir gün dahi vakit kaybetmeden araçlarımızı yenilememiz lazım. Bugün yapılan 18. Olağan kongremizde üyelerime, beni yeniden göreve getirdikleri için kendilerine şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Kooperatifimizi bundan böyle çok daha iyi yerlere getirmek için çalışacağımızı bir kez daha bilmenizi istiyorum. Kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar yılmadan, yorulmadan yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte, birlik ve beraberlik içinde çalıştık bundan böyle de ayni şekilde çalışmalarımız devam edecek” dedi. 

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10