''Yıkımda Belediyeye yardımcı olduk''

Çerkezköy Belediyesi'nin Prestij Cadde çalışmalarına, esnaflar da kendi dükkan önlerindeki çıkıntıları yıkarak yardımcı oluyor.

Çerkezköy 15.06.2017 18:55:00 0

BELEDİYENİN YIKMASINI BEKLEMEDEN KENDİ İŞİMİZİ KENDİMİZ YAPTIK

 

Çerkezköy Belediyesi’nin Butçular Sokak’ta başlattığı Prestij Örnek Cadde çalışması hızla devam ediyor. Belediyenin hummalı bir çalışmayla yürüttüğü projeye, sokak sakinlerinden ve esnaflarından da büyük destek gelmeye devam ediyor. Önceki gün, Butçular Sokağın, Atatürk Caddesi ile Fatih Caddesi bağlantı kısmı ile Fatih Caddesi’nin Makasçı Sokak girişinde bulunan işyerleri, dükkan önündeki tente ile çevrili olan kısmı, işyeri çalışanlarıyla birlikte sökerek, belediyenin yıkmasını beklemedi. Dükkan sahiplerinden Meya Venetto işyeri sahibi Yaşar Gedikoğulları; “Sokağımız ve caddemizin prestij caddesi yapımına, bizim de kendi nazarımızda katkımız olması için kendi yıkımımızı kendimiz gerçekleştirerek, belediyemize yardımcı olmak istedik. Bizim caddemizin de modern bir görünüme kavuşarak, örnek bir proje olarak ortaya çıkmasını dört gözle bekliyor. bir an önce bitirilmesi için sabırsızlanıyoruz. Belediyenin yıkımını beklemeden kendi işimizi kendimiz gördük ve aynı zamanda belediyeye bu çalışmada, zaman kazandırmış olduk” dedi.

 

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

 

Gedikoğulları; “Herkes kendi imkanlarıyla böyle bir çalışma yapsa burada sürdürülen projeler daha kısa sürede biter ve herkes rahat eder. Biz üzerimize düşeni yaptık. Belediyemizin yaptığı çalışma sonunda sokağımız ve caddemiz gerçekten çok güzel ve örnek bir cadde olacak. İşyerleri ve konutlar daha da değer kazanacak. Kısaca ayrıcalıklı bir yer olacak. Ayrıca burada bulunan işyerleri daha da bir canlılık kazanacak. Belediyenin bu çalışmalarını memnuniyetle karşılıyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10