Pazartesiden itibaren tek yön olacak

Çerkezköy Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME tarafından hazırlanan, Atatürk ve Öztrak Caddeleri ile bu caddelere bağlı sokakların tek yön olarak çalışmasını öngören 'S

Çerkezköy 15.06.2017 18:57:00 0
Pazartesiden itibaren tek yön olacak

ÇİFT ŞERİT TEK YÖN

 

Yol Sirkülasyon Projesi hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Proje ile araçlar için Atatürk Caddesi çift şerit olarak altı yol kavşağı yönünde iniş yönü, Öztrak Caddesi altı yol kavşağından Narin Kavşağı yönünde çıkış yönü olarak kullanılacak. Öztrak Caddesi'ndeki araçlar Köşem Kavşağı'ndan başlayarak İnan Sokak ve Makasçı Sokak güzergahından Fatih Caddesi'ne ulaşabilecek. Makasçı Sokak'tan çıkan araçlar çift yön olarak kullanılan Fatih Caddesi yönüne ve Atatürk Caddesi'ne dönüş yapabilecek” diye açıklamalarda bulundu.

 

DETAYLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü ‘Sirkülasyon Projesi’ hakkında detaylandırmada bulunan Akay, Fatih Caddesi'ndeki araçların Atatürk Caddesi yönüne dönüş yapabileceğini sözlerine ekleyerek, “Fatih Caddesi’ndeki araçlar aynı zamanda Cambazlar Sokak üzerinden Hatip Sokağa da ulaşabilecek. Öztrak Caddesi'nden çıkan araçlar da Hatip Sokağa dönüş yapabilecek. Çift yön olarak kullanılan Hatip Sokak'tan çıkan araçlar ise Öztrak Caddesi'nden Narin Kavşağına ulaşabilecek, Altı Yol kavşağından Atatürk Caddesi'ne çıkmak isteyen araçlar ise Uğur Mumcu Caddesi'ni kullanacak’’ dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10