Asfaltı ezdi cezayı yedi

Dün saat 13:00 sularında Kamburoğlu Sokak üzerinde hareket halinde olan iş makinesi, yeni dökülen asfalt ve park duvarlarına zarar verdi. Araç sürücüsüne, olay yerine gelen zabıta ekipleri tarafından ceza kesil

Çerkezköy 16.06.2017 19:13:00 0
Asfaltı ezdi cezayı yedi

EZDİ GEÇTİ

 

Gaziosmanpaşa Mahallesi Kamburoğlu Sokak üzerinden geçen iş makinesi, sürücüsünün dikkatsiz kullanımı nedeniyle, sokakta yeni yapılmış asfalta ciddi şekilde zarar verdi. Adeta ezdi geçti. Çerkezköy Belediyesi’nin başlattığı ‘171 Sokak Asfaltlanıyor’ projesi kapsamında geçtiğimiz hafta içi asfalt dökülerek yeni bir görünüme kavuşan Kamburoğlu Sokak, dün bir iş makinesi sürücüsünün, dikkatsizliği nedeniyle tekrar harap hale döndü. Ayrıca mahallede yapılan yeni parkın duvarlarını da yıkarak, tahrip eden sürücüye ceza gecikmedi. Olay yerinde bulunan Zabıta Müdürlüğü’nden çıkan ekipler araç sürücüsüne ceza kesti.

 

CEZA KESİLDİ

 

Dün saat 13:00 sularında büyük bir gürültü ile Kamburoğlu Sokak üzerinden geçen iş makinesi, hem park duvarlarına zarar verdi hem de yeni dökülen asfalt yolu tahrip etti. Olay yerine gelen zabıta ekipleri tarafından araç sürücüsüne acımadı. Gereken cezayı keserek, işlem uyguladı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10