Yüzer ve Koçak Arçelik çalışanlarıyla iftar açtı 

Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer önceki gün, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet

Kapaklı 18.06.2017 18:15:00 0
Yüzer ve Koçak Arçelik çalışanlarıyla iftar açtı 

ÖNCE ZİYARET SONRA İFTAR

 

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube başkanı Murat Koçak’ın daveti üzerine önceki gün Türk metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne bağlı olan Arçelik A.Ş. işyerine geldi. Ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Fabrika temsilcileri ve sendikanın işyeri temsilcileriyle birlikte üyeleri çalıştıkları tezgah başında ziyaret ettiler.

 

İŞÇİLERLE BİRLİKTE İFTAR AÇTILAR

 

İşyeri ziyareti sonunda fabrika yöneticilerinden bilgiler alan Kaymakam Yüzer daha sonra Murat Koçak, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Yılmaz Saç, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı Belediye Meclisi üyeleri ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Yönetimi Sendika üyeleriyle birlikte işyeri yemekhanesinde iftar açtılar. Kapaklı İlçe Müftüsü İse Aktaş yemek sonrası ülkemizin birlik ve beraberliği için dua etti. Yemek sonrasında Kaymakam Yüzer ve TMS Başkanı Murat Koçak yaptıkları kısa konuşmada birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Kaymakam Yüzer ve Başkan Koçak yemek sonrası bir sürede işyeri temsilcileri ve sendika üyeleriyle görüştüler. Başkan Koçak, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer başta olmak üzere Kapaklı Belediye Başkan Vekili Yılmaz Saç’a, CHP Kapaklı Belediye Meclis üyelerine, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’e Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’a iftara katılımları nedeniyle şahsında tüm sendika yönetimi ve üyeleri adına teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10