Muhtar Özhan mahallesinde iftar verdi

Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan'ın önceki akşam, evinin önünde vermiş olduğu iftar yemeğine, protokol üyeleri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kapaklı 22.06.2017 18:05:00 0
Muhtar Özhan mahallesinde iftar verdi

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

 

Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan’ın mahallesinde verdiği iftara, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tekin Oruç, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kenar, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasiler, şehit aileleri, gaziler de katıldı. İftardan önce Kur-an’ı Kerim okundu ve dualar edildi. Bin 500 kişinin katıldığı iftar programında, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan iftara katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Kardeşliğin, paylaşmanın, sevginin en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayında birlikte orucumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu gece idrak ettiğimiz Kadir Gecesi’nin başta ilçemiz olmak üzere milletimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

 

“BİR ARAYA GETİRMEK İÇİN İYİ BİR VESİLE OLUYOR”

 

Kapaklı halkını anlamlı bir iftar sofrasında buluşturan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan’a teşekkür eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, “Bugün Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan’ın düzenlemiş olduğu iftar programında bir araya geldik. Bu etkinlikler bizi vatandaşlarımızla bir araya getirmek için iyi bir vesile oluyor. Bu rahmet ve merhamet ayında Kadir Gecesi ve gelecek Ramazan Bayramının tüm İslam alemine, ilçemiz vatandaşlarına ve sizlere güzellikler getirmesini diliyorum" dedi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer iftar yemeği sonrası Karaağaç Mahallesinde ikamet eden Ender Sarıkaya’nın evine konuk olarak Sarıkaya ailesi ile sohbet etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10