Son iftar sofrası Karaağaç'ta kuruldu

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemekleri önceki akşam Karaağaç Mahallesinde düzenlenen iftar ile tamamlanırken, düzenlenen iftar programında yaklaşık bin kişi orucunu birlikte açtı.

Kapaklı 23.06.2017 18:46:00 0
Son iftar sofrası Karaağaç

“KARAAĞAÇ’A HİZMETLERİMİZ SÜRECEK”

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programına katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Ramazan ayının bu son iftarına katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Karaağaç mahallemiz ile artık et ile tırnak gibiyiz. Karaağaç mahallemize hizmetlerimizi getirmeye devam edeceğiz. Dere ıslahımız,modern aydınlatmalarımız ve asfalt yollarımız ile Karaağacımıza hak ettiği hizmetlere kavuşturduk. Şimdi ise mahallemizin içerisinden geçen sokaklarımızda da asfalt yol yapım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Karaağaç mahallemizde sizlerin çocuklarınız ile birlikte vakitlerinizi geçirebileceğiniz yeni parklar açmaya devam edeceğiz. Mevcut parklarımızda da bakım ve yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayırmadan ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Ülkemize birlik ve beraberlik örneği veren siz değerli Karaağaçlılar ile bu kentte yaşamaktan çok mutluyum. Ayrıca Türkiye'nin 81 ilinden gelen ve birbirleri ile dost ve kardeş olan, üzüntülü ve sevinçli günlerinde birbirlerinin yanında olan tüm Karaağaçlı hemşerilerimin Ramazan Bayramını şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

 Açılan iftarın ardından Karaağaç Mahallesi halkına Ramazan gecelerinin yaşatılması amacıyla ‘Ramazan Eğlencesi’ gerçekleştirilirken etkinlikte Hacivat - Karagöz, Orta oyunu, Aşuk ile Maşuk gösterileri, Palyaço oyunları, Tek tekerlekli bisiklet, Animasyon Gösterileri, yarışmalar ve sihirbaz gösterileri çocuklara unutulmaz bir gösteri sundu. Karağaaçlılar İftar programı ve Ramazan eğlenceleri için Başkan Mandalı 'ya teşekkür ederken , sevgi gösterileri ile kendisiyle bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10