CEVİZLİ BAKLAVA ÖN PLANDA

Bayramların vazgeçilmezleri arasında olan tatlılara, bu bayram da vatandaşlar bütçelerine göre rağbet gösteriyor. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız baklavacılar ve pastane sahipleri bu bayramda da

Çerkezköy 23.06.2017 18:53:00 0
CEVİZLİ BAKLAVA ÖN PLANDA

KAMPANYALAR BAŞLADI

 

ŞMA Pastaneleri İşletme Müdürü Yaşar Ege, uzun yıllardan beri Çerkezköy’de Pastane işlettiğini ve her dini bayramda en çok cevizli baklavanın tercih edildiğini belirterek, “Her bayramda olduğu gibi bu Ramazan bayramında da genellikle vatandaşlarımızın büyük kısmı, en çok cevizli baklavayı tercih ediyor. Ancak bütçeleri kısıtlı olan vatandaşlar, daha ucuz olan tatlı çeşitlerini tercih ediyor. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da baklava çeşitlerinde kampanya yaptık. Amaç bayramda vatandaşlarımız bol bol baklava yesin. Sağlıklı beslenmek içinde tatlandırıcı olmayan organik baklavaları tercih etsinler” dedi.

 

BİZDE EV TİPİ CEVİZLİ BAKLAVA RAĞBET GÖRÜYOR 

 

Hacıoğlu Baklavacısı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Aksu da, her yıl olduğu gibi bu Ramazan bayramında da her kesimin tatlı yemesini hedefledikleri için, bayram kampanyası yaptıklarını belirtti. Mustafa Aksu, “1966’dan bu yana Trakya’da hizmet verdik ve üretime başladığımız günden itibaren de kalitemizden kesinlikle ödün vermedik. Özellikle şunu da belirtmek istiyorum, tüm tatlı çeşitlerimiz organik ve katkısızdır. Normal toz şeker dışında da başka tatlandırıcı kullanılmaz ve her ürün gıda mühendisimiz tarafından, kalite kontrolden geçirilerek satışa sunulmaktadır. Bizim de bu yıl en çok tercih edilen çeşidimiz, her kesim tarafından rağbet gören meşhur ev tipi cevizli baklavamızdır. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ev tipi baklavada kampanya yaptık. 140 lira olan jumbo tepsi fiyatını 100 TL’ye indirdik. Geçen yıl ki altın kampanyamızı bu yıl fiyatları düşürerek gerçekleştirdik. Bu bayramda da diğer baklava çeşitlerimizde de özel indirimlerimiz var” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10