MEZARLIKLARDA ÇİÇEK DAĞITIMI YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi, Ramazan Bayramında mezarlık ziyaretinde bulunacak vatandaşlar için toplam 30 bin çiçek dağıtımı gerçekleştirecek.

Çerkezköy 23.06.2017 18:54:00 0
MEZARLIKLARDA ÇİÇEK DAĞITIMI YAPILACAK

GELENEK BU YIL DA SÜRÜYOR

 

Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği dini bayramlarda çiçek dağıtımı etkinliği bu bayramda da devam edecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kentte bulunan 5 mezarlıkta çiçek dağıtımının gerçekleştirileceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy Belediyesi olarak her yıl dini bayramlarda mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlarımız için gerçekleştirdiğimiz çiçek dağıtımını bu yıl da sürdürüyoruz. Arefe günü öğleden sonra başlayacak olan çiçek dağıtımı Ramazan Bayramının birinci günü akşama dek sürecek” ifadelerini kullandı.

 

‘’5 MEZARLIKTA 30 BİN ÇİÇEK DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’’

 

Bayramlarda mezarlık ziyaretinin dinimizin ve kültürümüzün çok önemli bir parçası olduğunu sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “İstasyon Mezarlığı, Türbedere Mezarlığı, Bahçeli Mezarlığı, Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerimizde bulunan mezarlıklarımızda toplam 30 bin adet çiçek dağıtımı gerçekleştireceğiz. Ben şimdiden başta Çerkezköylü hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, herkese hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10