Albayrak'tan 5 ilçeye bayram seferi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Bayramın birinci gününde Tekirdağ'a bağlı 5 ilçeyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Muratlı, Ergene, Marmara Ereğlisi, Kapaklı v

Tekirdağ 27.06.2017 17:08:00 0
Albayrak

İlk olarak Muratlı ilçesine bağlı Yeşilsırt, Aşağısevindikli ve Yukarısevindikli Mahallelerine giden Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Albayrak, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Miniklerin ilgisine kayıtsız kalmayan Albayrak, çocukların bayramını kutlayarak hediyeler verdi.

 

ALBAYRAK’A YOĞUN İLGİ

 

Muratlı İlçesi ziyaretlerinin ardından Ergene'ye hareket eden Başkan Albayrak, Vakıflar ve Karacamehmet Mahallelerine geçti. Ziyarette yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Albayrak, vatandaşların bayramını kutladı ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

 

MARMARA EREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANI UYAN’A ZİYARET

 

Başkan Albayrak, ziyaretlerinin ardından Marmara Ereğlisi'ne geçti. Marmara Ereğlisi Belediyesi Başkanı İbrahim Uyan'ı makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, Başkan Uyan `la birlikte Marmara Ereğlisi Belediye Personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.

 

KAPAKLI’DA SORUNLAR DİNLENDİ

 

Marmara Ereğlisi ziyaretinin ardından Kapaklı İlçesine geçen Albayrak, Pınarca, Karlı ve Uzunhacı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, mahallelilerin istek ve taleplerini dinledi.

 

FUTBOLCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Son olarak Saray'ın Küçükyoncalı, Büyükyoncalı ve Çayla Mahallelerine hareket eden Başkan Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında mücadele eden takım futbolcularına başarılar dileyerek bayramlarını kutladı. Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, Ramazan Ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, bayramının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10