Otogarda bayram yoğunluğu

Otobüs fiyatlarına zam yapılmasına rağmen, otogarda bayram yoğunluğu geçtiğimiz hafta sonu hat safhada yaşandı. Özellikle İstanbul gibi yakın yerlere gitmek için otogara akın eden vatandaşlar bayram arif

Çerkezköy 27.06.2017 17:11:00 0
Otogarda bayram yoğunluğu

Yolcu kapasitesinin yoğun olması da otobüs firmalarının sevindirdi. Ramazan Bayramına birkaç gün kala Çerkezköy İstanbul yolcu taşıma ücretlerinin, bazı otobüs firmaları tarafından 22 TL’den 25 ile 27 TL’ye yükseltmesi bayram yoğunluğunu azaltmadı. Kısa olan bayram tatilini yakın yerdeki akrabalarıyla birlikte geçirmek isteyen vatandaşların, yine otobüslere akın ettikleri görüldü. Vatandaşlar iki ay gibi kısa süre içinde 18 TL’den 22 TL’ye ve sonra da 25 TL’ye yükseltilmesine rağmen vatandaşlar tarafından yoğun talep devam etti. Ek seferler ile hizmetlerini sürdüren otobüs firmaları yolcu akınına uğradı.

 

MECBUR KALAN HALK ZAMLARA RAZI GELDİ

 

Otobüs ücretlerine yapılan zammı eleştiren fakat yine de memleketine gitmek için o firmalara ihtiyaç duyduklarını belirten vatandaşlar;  Mecburiyetten yine otobüsle gitmek zorunda kaldık. Yapılan bu zamlara yeni yeni alışmaya başlamışken, en azından bayramda zam yapılmamalıydı. Belki zam konusunda firmalar haklı olabilirler. Ancak, kısa mesafede bu son zamlı fiyatı, çok buluyoruz” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10