Cansız manken maketlerle yönlendirecek

Çerkezköy'de 19 Haziran tarihinde başlayan tek yön uygulaması ile Atatürk Caddesi çift taraflı iniş, Öztrak caddesi ile Uğur Mumcu Caddeleri de çift taraflı çıkış olarak belirlenmesi ile sürücü

Çerkezköy 2.07.2017 19:20:00 0
Cansız manken maketlerle yönlendirecek

Kavşaklara konacak maket uygulamalarının stüdyo çekimlerine ilişkin Çerkezköy’e gelen cansız manken lakaplı televizyon sunucusu Vahe Kılıçarslan zabıta elbisesi giyerek yönlendirmeler için önce stüdyoya ardından da temsili olarak Atatürk caddesindeki kavşaklarda sürücü ve yayalara yönlendirmede bulundu.

 

ZABITA ELBİSELERİNİ GİYEREK CADDEYE ÇIKTI

 

Dün Çerkezköy’e gelen gençliğinde mankenlik ve fotomodelliğin yanı sıra cansız mankenlikle toplumun dikkatlerini üzerinde toplayan fiziği ile olduğu kadar yaptığı Tv programları ile ünlenen ardından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini yenileyen programlarla 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Televizyon yapımcısı ve sunucusu Vahe Kılıçarslan, giydiği zabıta kıyafetleri ile Çerkezköy'de tek yönün uygulandığı caddelere konacak görselleri öncesi stüdyo çekimlerinin ardından  Çerkezköy'deki tek yön trafik akışını yaptığı temsili yönlendirmeler ile sağladı.

 

FOTOĞRAF VE SELFİE ÇEKTİRDİLER

 

Çerkezköy'de bayram öncesi  hayata geçen tek yön uygulaması için dün Çerkezköy’e gelerek   Atatürk Caddesinde sürücülere yön gösterirken alışkın olmadıkları sempatik tavırlar karşısında ilk şaşkınlığı atlatan sürücü ve yayalar ardından Manken Kılıçarslan ile fotoğraf ve selfie çektirdiler.

 

SÜRÜCÜLER VE YAYALAR ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

 

Atatürk caddesi üzerinde Vahe Kılıçarslan’ı gören sürücüler ve yayalar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Trafik Zabıta kıyafeti ve 1,85’lik boyu ile Çerkezköy'de boy gösteren Kılıçarslan, Atatürk caddesindeki trafik akışını rahatlatmak üzere uygulama kapsamında orta refüjlerin kaldırıldığı alanlarda yaptığı yönlendirme işaretleriyle araç sürücülerini gidecekleri istikamete yönlendirdi. Yönlendirmeler esnasında Vahe Kılıçarslan’ı tanıyan sürücüler araçlarını durdurarak kendisine selam verirken, kimi yayalarda kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

YAYA VE SÜRÜCÜLER İÇİN YÖNLENDİRME YAPACAK

 

Yaklaşık beş saat süren çekimlerin sonunda üzerindeki Trafik zabıta kıyafeti ile muzipliğini konuşturan 51 yaşındaki ünlü Manken Vahe Kılıçarslan, havaya zıplayarak objektiflere final pozu verdi. Yapım ve uygulaması devam eden yeni proje ile kavşaklara ve belirlenen güzergahlara Vahe Kılıçarslan’ın zabıta kıyafetli görüntülerinin yer aldığı maketler yerleştirilerek, sürücü ve yayaların yeni yönlere adaptasyonu kolaylaştırılacak. Bu proje ile tek yön uygulamasında yaşanan olumsuzların ortadan kaldırılması hedeflenirken, maketler sayesinde hem sürücülere hem de yayalara gitmek istedikleri güzergahla ilgili olarak yönlendirmede bulunulacak.   

 

Haber / Şaban KARDEŞ / Emrah ÇOĞALAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10