Mandalı: Parkları koruma altına alacağız

Kapaklı Belediyesi bir yandan ilçenin muhtelif noktalarında kaldırım yenileme çalışmalarını yaparken, diğer yandan da ilçe halkını farklı hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor.

3.07.2017 20:18:00 0
Mandalı: Parkları koruma altına alacağız

“PANEL ÇİTLERİ İLE KORUMA ALTINA ALACAĞIZ”

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Bahçelievler Mahallesi Işıl Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Evrim Sokak, İsmetpaşa Mahallesi Altın Işık Sokak ve Atatürk Mahallesi Kurtuluş Dere mevkiinde bulunan çocuk parklarının zeminlerinde kauçuk kaplama çalışmalarını gerçekleştirdiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Belirlediğimiz program dahilinde ilçe merkezinin genelindeki tüm çocuk parklarımızın zeminlerini yenilerek çevre panel çitleri ile koruma altına alacacağız” diye konuştu.

 

“MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesi Orman Sokakta beton yol yapım çalışması da gerçekleştirdiğini kaydeden Mandalı “Faruk Ilgaz Caddemizde kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Hızla büyüyen ilçemizdeki tüm kaldırımları ise program dahilinde standartlara uygun şekilde yeniliyoruz. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi 39.sokakta asfalt yol bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor. Biz Kapaklı’da bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında herhangi bir eksiklik kalmaması için gayret gösterirken, diğer yandan da eksiklerini giderdiğimiz ilçemizin daha modern bir görünüm kazanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapaklı halkı her şeyin en güzeline en iyisine layıktır. Bizde Kapaklı Belediyesi olarak bunun bilincindeyiz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10